Llinars s'adhereix al programa QualifíSAD

Dijous, 4 de març de 2021 a les 09:00

El programa permet l'obtenció de l'habilitació professional de les persones amb experiència en l'atenció a persones dependents.  

L’envelliment progressiu de la població i la crisi sanitària provocada pel coronavirus, han ocasionat una gran demanda de professionals del sector de la dependència que, en el seu defecte, ha suposat la contractació de moltes persones sense titulació. I en aquest sentit, des del Consell Comarcal del Vallès Oriental s'ha impulsat el programa QualifíSAD, dirigit a aquelles persones que tenen experiència laboral acreditable en l’atenció a la dependència, però que no disposen de la titulació oficial per a poder ser contractades. 

El programa posa a disposició de totes aquelles persones que vulguin obtenir l'habilitació professional, un servei d'orientació i acompanyament per fer el tràmit d’habilitació, ja sigui excepcional o provisional. Més informació i formulari de contacte en aquest enllaç. El programa disposa també d'una guia per a la qualificació professional en SAD (document adjunt).

En el cas de Llinars del Vallès, l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament resoldrà qualsevol dubte al respecte.
Àrea de Promoció Econòmica
Can Mas Bagà, av. Mas Bagà, 24
Tf. 938413842.  

 

Darrera actualització: 04.03.2021 | 09:57