Llinars del Vallès continua participant en el programa Talents en potència

Dijous, 8 d'abril de 2021 a les 12:30

Un programa d'orientació laboral adreçat a persones amb certificat de discapacitat o perceptores de la renda garantida de ciutadania.

Llinars del Vallès és un dels municipis del Vallès Oriental que participa un any més en el cofinançament del programa Talents en potència. El projecte, impulsat pel Consell Comarcal, realitza un acompanyament individual per millorar l’ocupabilitat de les persones en el seu camí cap a la recerca de feina i alhora té en compte les possibles necessitats de les empreses de la comarca.

L’objectiu de Talents en potència és treballar de manera molt personalitzada amb persones que corren risc d’exclusió social, reforçant l’orientació i facilitant la seva inserció laboral en l’empresa ordinària, oferint a l’empresa la possibilitat d’incorporar persones en pràctiques professionals no remunerades i/o contracte laboral.

El programa, iniciat a l’abril de 2018, compta amb el suport del Departament d’Afers Socials i Famílies i el cofinançament de 16 ajuntaments de la comarca.

Les persones interessades a formar part del projecte s’han d’adreçar al departament de Serveis Socials o al Servei Local d’Ocupació (Àrea de Promoció Econòmica).
Can Mas Bagà
Av. Mas Bagà, 24
Tf. 93 841 38 42

En el cas de les empreses, cal que contactin directament amb els serveis tècnics del Consell Comarcal. Tf. 93 860 07 00

Darrera actualització: 08.04.2021 | 14:35