Renfe licita les obres de millora d’accessibilitat de l’estació de Llinars del Vallès en el marc del projecte “Transformem rodalies”

Dilluns, 11 de juliol de 2022 a les 15:00

Arrel de les gestions realitzades per l’Ajuntament de Llinars, Renfe ha licitat les obres de millora de l’accessibilitat de l’estació de Llinars del Vallès (línia R2 Nord) per un import de 4.058.541,59 euros. Un cop iniciades les actuacions, el termini d’execució serà de 12 mesos.

La proposta de l’actuació pretén transformar l’estació perquè sigui totalment accessible en compliment de la normativa vigent. D’aquesta manera, es rehabilitarà el vestíbul completament, instal·lant-t’hi noves escales i noves rampes d’accés, i adequant l’enllumenat exterior.

L’edifici comptarà amb una nova zona d’atenció, venda i informació al client, una sala d’espera i millores en la il·luminació; mentre que s’adaptaran els lavabos a les normes d’accessibilitat.

Les andanes seran accessibles, eliminant els desnivells entre la sortida de l’edifici i l’andana, amb nous paviments que incorporaran encaminaments podotàctils. Les noves marquesines cobriran més espais a les andanes així com a l’aparcament.

Precisament, una de les actuacions més representatives d’aquesta millora a l’estació de Llinars del Vallès és la construcció d’un nou edicle a la zona d’aparcament que permetrà l’entrada controla i la reordenació del pàrquing de l’estació a la zona sud. L’espai comptarà amb noves places per a PMR i per a cotxes elèctrics.

Darrera actualització: 11.07.2022 | 15:18

Imatges