Reunió d’alcaldia amb el secretari general Sr. David Mascort Subiranas

Dimarts, 4 d'abril de 2023 a les 20:00

Avui dimarts, 4 d’abril del 2023, l’alcalde de Llinars, equip de govern i equip tècnic municipal s’han entrevistat amb el secretari General i Direcció General de la Conselleria de Política ambiental de la Generalitat de Catalunya.

La trobada tenia com objectiu exposar la inquietud del poble de Llinars del Vallès per la situació de la zona coneguda com “La Bòvila” i en concret pels treballs de restauració que s’estan produint en una bassa que per al municipi i per a tots els grups municipals - tal i com es va concretar en una moció aprovada per unanimitat en el darrer ple-, té interès mediambiental.

En aquesta reunió amb la Secretaria General i la Direcció general, des de l’Ajuntament hem demanat aturar provisionalment les obres de restauració de l’antiga pedrera, també hem sol·licitat una visita urgent per abordar la qüestió i ens hem emplaçat en una reunió amb la Direcció General de Polítiques Ambiental i Medi Natural i la Direcció General de Qualitat Ambiental per visitar la bassa in situ, properament.

L’Ajuntament segueix duent a terme les accions concretes amb la Generalitat de Catalunya, seguint els compromisos adquirits amb el ple municipal.

Darrera actualització: 06.04.2023 | 10:27