Serveis mínims presencials a l'Ajuntament de Llinars del Vallès

Dimecres, 18 de març de 2020 a les 09:00

Donada la situació de crisi sanitàra, l'Ajuntament de Llinars del Vallès ha establert la realització de servis mínims presencials de serveis socials, seguretat, en les infaestructures bàsiques de sanitat, medi ambient i per garantir el servei d'aigua potable.

Amb aquesta finalitat s'han establert torns presencials del 50% de la seva plantilla seguint les normes de la OMS, amb l'objectiu que la ciutadania pugui disposar dels serveis essencials durant el període que hagin de romandre a les seves llars.

Pel que fa a la Brigada Municipal de Llinars, durant aquests dies està realitzant una gran tasca de desinfecció 4 cops al dia, els 7 dies de la setmana, entre les 8 i les 20 h:
- Contenidors d'escombraries
- Parades de bus
- Estació de tren
- Bancs de les places
- Fonts
- Bústies de correus
- Entrada dels comerços d'alimentació
- Entrada de les farmàcies
- Caixers automàtics
- etc.

El producte que es fa servir és aigua amb hipoclorit sòdic, el mateix que es posa a l'aigua dels dipòsits per fer-la potable, però amb una concentració més alta perquè tingui un major nivell virocida, seguint les indicacions aprovades per l'OMS a nivell mundial. Per tant, es tracta d'un producte totalment inofensiu per a les persones, animals, plantes i productes alimentaris.

Darrera actualització: 22.04.2020 | 11:58