SolarProfit i l’Ajuntament de Llinars del Vallès s’uneixen per realitzar el seu primer curs d’instal·ladors de plaques solars

Dimarts, 4 d'octubre de 2022 a les 09:00

Es tracta d’una col·laboració pionera entre una empresa privada i una entitat pública en el sector de les energies renovables, amb l’objectiu de fomentar i promocionar la inclusió formativa i donar més competències a la ciutadania en l’accés al mercat laboral.

Les persones interessades es poden inscriure fins el dia 11 d’octubre, i SolarProfit preveu contractar les persones que superin el curs.

SolarProfit, companyia líder en energia solar fotovoltaica amb més de 15 anys d’experiència, i el departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llinars del Vallès s’han unit per oferir un curs d’instal·lador/a de plaques solars.

Aquesta col·laboració, pionera entre una empresa privada i una entitat pública en el sector de les energies renovables, té per objectiu fomentar i promocionar la inclusió formativa i donar més competències a la ciutadania en l’accés al mercat laboral.

El període d’inscripció al curs estarà obert fins l’11 d’octubre i les classes començaran el dia 24 del mateix mes. Inscripció presencial a Can Mas Bagà, av. Mas Bagà, 24. De dilluns a divendres de 8 a 14 h i dilluns de 16 a 19 h.

El curs ofereix 12 places i està orientat a tots els públics, especialment a tothom qui tingui interès en les energies renovables. 

La selecció de currículums anirà a càrrec de l’Ajuntament de Llinars del Vallès, on valorarem preferentment a aquelles persones que ja tinguin experiència professional o formació en algun sector afí.  A més, a partir del 31 de gener de 2023, SolarProfit preveu contractar a totes aquelles persones que superin el curs.

Concretament, el curs té una durada de 285 hores repartides en formació teòrica (165h) i formació pràctica (120h). Es tracta d’una formació híbrida que consta de les següents parts

  • Primera part: part teòrica a càrrec del centre formatiu de Granollers APEC. Del 24 d'octubre al 2 de desembre de 2022. Total de 140h.
  • Segona part: formació a càrrec del Servei Local d’Ocupació (SLO) de Llinars del Vallès, el qual depèn de l’Ajuntament de la localitat. Del 12 al 21 de desembre de 2022. Total de 25h.
  • Tercera part: formació pràctica a càrrec de SolarProfit. Del 09 al 27 de gener de 2023. Total de 120h.
Darrera actualització: 04.10.2022 | 12:36

Imatges