El Castell Nou va acollir una nova edició de l'Speed Dating Professional

Dissabte, 12 de juny de 2021 a les 18:00

El Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament va celebrar la VI edició de l'Speed Dating Professional el divendres 11 de juny al Castell Nou, una activitat que té per objectiu apropar a les persones que cerquen feina amb les empreses que busquen incorporacions en alguns dels seus llocs de treball.

L'Speed Dating Professional permet que els candidats i les candidates tinguin l'oportunitat de parlar en primera persona amb les empreses sobre el seu perfil laboral.

Aquesta és la sisena edició que l'Ajuntament de Llinars celebra l'Speed Dating Professional, i per primera vegada en el Castell Nou. Els resultats de la jornada han estat molt positius, i en breu les empreses rebran els currículums dels perfils que més s'adeqüin a les seves ofertes laborals.

66 candidats i candidates, i 16 empreses, han participat en l'edició d'aquest 2021.

Les empreses participants han estat: Cafeto, Temporing, Nationale Nederlanden, Ecoglobal instal·lacions, Zealia Bio, Solarprofit, Dentaid, Hidrocolor, Fundació Gentis, Hohner Automation, Llar d’avis Torre Magret, Helpoint, Marlex, Intermas, Viver de Bell-lloc i Bimbo.

Darrera actualització: 12.06.2021 | 18:32