Tast de vins i formatges al Castell Nou

Dilluns, 14 d'octubre de 2019 a les 10:30

El passat cap de setmana, 12 i 13 d'octubre, l'Ajuntament de Llinars va celebrar una visita guiada al Castell Nou i un tast de vins DO Alella i de formatges. 

El marc incomparable del Castell Nou va fer gaudir enormement del maridatge dels vins DO Alella i formatges a totes les persones qua van participar de l'activitat. 

Aquesta ha estat una activitat inclosa al Mes de la DO Alella, un sèrie de propostes entorn al món de vi que s'estan celebrant al llarg del mes d'octubre, disponibles aqui.

L’octubre, escollit com el mes que inunda de vi el territori DO Alella, és escenari del Vi+. Els membres de la Ruta del Vi DO Alella organitzen un gran ventall d’activitats i experiències vinícoles per descobrir la Terra de la Pansa Blanca i crear la nostra pròpia ruta del vi DO Alella. Es tracta d’una oferta pels 25 municipis del territori amb més de 30 propostes i centenars de persones gaudint del moment.

El Vi+ és una iniciativa del Consorci de Promoció Enoturística del territori DO Alella, amb la col·laboració dels ajuntaments consorciats, així com dels comerços i les empreses del Club de Producte de la Ruta del Vi de la DO Alella. El projecte compta també amb el suport dels segells turístics de la Generalitat, la Diputació de Barcelona, el Maresme i del Vallès Oriental.

 

Darrera actualització: 04.12.2019 | 14:10

Imatges

Tast de vins i formatges al Castell Nou Tast de vins i formatges al Castell Nou