Un any més els Reis Mags de l'Orient visitaran Llinars

Dilluns, 21 de desembre de 2020 a les 14:00

Malgrat la situació que estem vivint actualment, els Reis Mags de l'Orient, com cada any, visitaran Llinars, i tots els infants els podran veure de forma segura.

Durant totes les Festes de Nadal hi haurà la bústia reial a la plaça dels Països Catalans, per tal que els hi fem arribar les cartes als Reis Mags.

Per altra banda, a partir del 28 de desembre, les xarxes socials de l'Ajuntament us oferiran un vídeo tutorial sobre com fer un fanalet molt especial, que podrem deixar als balcons i finestres la nit de Reis per donar-los la benvinguda.

Tanmamteix, el dia 5 de gener de 2021 tindrà lloc "Somni Reial", una visita teatralitzada pel campament reial, on podrem veure els Reis Mags, el patge Pipot i els elements que sempre els acompanyen. Per poder accedir al campament s'ha de demanar cita prèvia a partir del 28 de desembre, digitalment (reserva d'entrades a www.entrapolis.com/entradas/somni-reial) o presencialment a l'OAC de Can Mas Bagà els dies 28, 29 i 30 de desembre, de 9 a 13 h.

I per finalitzar, a les 20 h del dia 5 de gener, els Reis es dirigiran als infants de Llinars a través del canal TV Llinars.

Consulteu el programa de Reis per tenir una informació més detallada.

Darrera actualització: 09.01.2021 | 21:30

Imatges

Reis a Llinars