Una tarda de convivència entre infants i gent gran

Dimarts, 11 de juny de 2019 a les 11:00

El passat 6 de juny infants de l’Escola Bressol “Petits Estels” van visitar la Residència de Gent Gran de Llinars del Vallès per compartir una tarda en companyia dels avis i de les àvies residents allà.

Aquesta primera trobada forma part d’un projecte que l’Escola Bressol “Petits Estels” engegarà el proper curs 2019-20 amb la Residència Llinars del Vallès, per crear un espai de trobada on gent gran i infants interaccionin i comparteixin experiències.

Tota la comunitat de la Residència, tant els avis i les àvies com el personal que hi treballa, esperaven la visita dels menuts i de les menudes amb gran entusiasme. Un cop allà els hi van explicar un conte titulat “El Cargol i l’herba de poniol” i els hi van regalar un cargol a cada infant fet pels residents. El resultat de la trobada va ser enormement satisfactori, i posa de manifest que aquest és un projecte molt positiu que només pot fer que millorar amb el temps.

L’Equip docent de l’escola Bressol va comentar que Entrar als espais i veure com les cares es van transformant d'emoció per poder compartir aquesta estona és una experiència meravellosa.

Darrera actualització: 11.06.2019 | 12:04