VI edició de l'Speed Dating Professional

Dimarts, 25 de maig de 2021 a les 12:00

El servei Local d’Ocupació de Llinars del Vallès torna a engegar una nova edició de l’Speed Dating Professional, una activitat que té per objectiu posar en contacte les empreses que busquen incorporar professionals amb les persones que busquen feina.

16 empreses participaran en aquesta VI edició de l’Speed Dating Professional, que es celebrarà el proper 11 de juny al Castell Nou, seguint totes les mesures de seguretat i de prevenció contra la Covid19.

L'Speed Dating Professional té el seu origen en un sistema de cites ràpides d’origen americà, que està donant molt bons resultats. Abans, però, les persones candidates realitzaran un taller de preparació a aquest mètode de selecció.

Les 16 empreses que hi participen aquest 2021 són: Cafeto, Temporing, Nationale Nederlanden, Ecoglobal instal·lacions, Zealia Bio, Solarprofit, Dentaid, Hidrocolor, Fundació Gentis, Hohner Automation, Llar d’avis Torre Magret, Helpoint, Marlex, Intermas, Viver de Bell-lloc i Bimbo.

El termini per presentar sol·licituds per participar de l’Speed Dating Professional finalitza el dia 4 de juny. Sol·licituds d'inscripció en aquest enllaç.

Per a més informació contacteu amb:
Àrea de Promoció Econòmica
Can Mas Bagà - Av. Mas Bagà, 24
Tf. 93 841 38 42

Darrera actualització: 25.05.2021 | 14:29

Imatges

VI edició de l'Speed Dating Professional