VII edició de l'Speed Dating Professional

Dilluns, 23 de maig de 2022 a les 13:00

La VII edició de l'Speed Dating Professional, organitzada pel Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament, es va celebrar al Castell Nou de Llinars els passats dies 19 i 20 de maig. Enguany, per primera vegada s'ha celebrat en dues jornades per donar cabuda a totes les sol·licituds presentades per poder-hi participar. A més aquest any ha comptat amb la visita del Servei d'Ocupació de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.

L'Speed Dating Professional és una activitat que té per objectiu apropar a les persones que cerquen feina amb les empreses que busquen incorporacions en alguns dels seus llocs de treball, permetent que els candidats i les candidates tinguin l'oportunitat de parlar en primera persona amb les empreses sobre el seu perfil laboral. En aquesta VII edició hi han participat 34 empreses i 148 candidats/tes.

Els resultats de la jornada han estat molt positius, i en breu les empreses rebran els currículums dels perfils que més s'adeqüin a les seves ofertes laborals.

Les empreses participants han estat: Cafeto, Temporing, Nationale Nederlanden, Zealia Bio, Solarprofit, Hidrocolor, Fundació Gentis, Hohner Automation, Llar d’avis Torre Magret, Helpoint, Marlex, Intermas, Viver de Bell-lloc, La Mar de Net, l'Esportiu de Llinars, Cuidem més de Cardedeu, Flamagas, Catalana Occidente, Splash Esport, Bimbo, Pecomark, Cooperativa Garbet, MGS seguros, Grupo Crit, Fragances Dauper, Randstad, Afterclass, Umbrella, Viader SL, Residència Maranatha, Aventura i Lleure El Tercer Element, Residència Torre Magret, Eltex, Fundació FVO i Restaurant El Gato Verde.  

Darrera actualització: 27.05.2022 | 14:25