Viu la 27a Fira dels Torrons

Dilluns, 27 de novembre de 2023 a les 13:00

Llinars del Vallès celebrarà la 27a Fira dels Torrons el proper cap de setmana, 2 i 3 de desembre. Una fira d’accés gratuït, amb el petit creador i l’artesà gastronòmic com a protagonista i la inspiració nòrdica dels mercats nadalencs europeus. Presentem les creacions de 80 propostes de diferents disciplines artístiques i gastronòmiques, a més d’activitats familiars i infantils. La Fira es tornarà a celebrar en un marc incomparable com és el Castell Nou de Llinars, espai que li aporta un valor afegit.

Amb un total de set torronaires, ampliem l'oferta per oferir als visitants una experiència més completa i deliciosa. Tot i la dificultat d'atraure artesans pastissers en aquestes dates, destaquem la participació de Valflorida xocolaters, guanyador del premi al millor panetone d'Espanya, així com en Maurici Cot, guardonat en diverses ocasions per la seva pastisseria inclusiva, amb productes sense gluten i lactosa.

Els amants de la gastronomia saludable trobaran els foodtrucks que oferiran opcions gluten free i veganes, per a tots els gustos i preferències. A més, hem apostat decididament pels tallers familiars i jocs, fent de la Fira una oportunitat perquè les famílies gaudeixin d'activitats divertides i creatives.

Els maridatges de torró i vi es consoliden com una experiència única, proporcionant una combinació exquisida per als paladars més refinats. Llinars, amb l'orgull de ser una destinació ja certificada com a Biosphere, estem a punt de fer-ho també amb la nostra Fira en aquest Compromís Biosphere. Aquesta iniciativa reforça el nostre compromís amb la sostenibilitat i el turisme responsable, posicionant-nos com a exemple de com un esdeveniment festiu pot contribuir al benestar del planeta.

Darrere de la Fira dels Torrons també hi ha un projecte social d’inclusió, d’integració, d’educació i de sostenibilitat, per aquest motiu col·labora amb fundacions i associacions compromeses amb la inclusió sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual, com la Fundació Baix Montseny i l’Associació Naturalistes del Montnegre i la Tordera.

I per fer una fira més sostenible, us informem de com arribar-hi través del  transport públic:

Opcions en Bus:
502 Barcelona - Granollers – Llinars
560 Granollers – Sant Celoni
582-583 St. Pere de Vilamajor - St. Antoni de Vilamajor – Llinars
Bus Nit N73 Barcelona – Sant Celoni.

Opcions en tren:
Estació de Llinars del Vallès, línia R2 Nord.

Si preferiu el cotxe, intenteu compartir trajectes! En el mapa següent teniu marcats els aparcaments públics habilitats.Inscripcions als tallers:
Taller Itzidreams -  dissabte 2 de desembre

Taller Itzidreams - diumenge 3 de desembre

Darrera actualització: 29.11.2023 | 15:11