Webinar amb Toni Nadal

Dissabte, 6 de juny de 2020 a les 09:00

La Comunitat de Municipis del Baix Montseny, entre els quals hi participa l'Ajuntament de Llinars del Valles, continua amb el cicle de webinars empresarials, sota el lema Reactivem el Baix Montseny.

El cicle té per objectiu la programació d'un seguit de webinars adreçats a les empreses, d'acord amb les necessitats que va expressant el teixit socioeconòmic.

Aquestes accions s'emmarquen dins el Pla estratègic del Baix Montseny i donen continuïtat a l'Àgora empresarial, inaugurada el passat novembre de 2019 i que va suposar l'inici d'un treball conjunt amb l'empresariat del territori.

Amb la continuació del cicle tindrà lloc el 4t webinar amb un professional de referència com és Toni Nadal.

4t Webinar

  • Títol: Com entrenar l’autoexigència i l’esperit de superació en temps difícils

·         Ponent: Toni Nadal.

·         Públic objectiu: Prioritàriament empreses.

·         Dia i hora: 10 de Juny de 17 a 18 h.

·         Contingut: Durant una hora  parlarà de la importància de cultivar l’autoexigència i l’esperit de superació per aconseguir els nostres objectius més difícils, valors claus per a qualsevol organització o professional que vulgui conèixer la seva millor versió. Ens explicarà com focalitzava els entrenaments amb en Rafa Nadal perquè interioritzés a la màxima potència aquests valors, sobretot per quan venen moments complicats. Aquest valuós aprenentatge és 100% aplicable a la nostra pròpia organització, als nostres equips i a nosaltres mateixos. Només és possible aconseguir els teus somnis amb disciplina i treball. També per en Rafa Nadal.

·         Canal: Via Zoom

·         Inscripció: https://marlexhumancapital.typeform.com/to/jhGXwc

Per a més informació o per a qualsevol dubte podeu escriure a c.molina@llinarsdelvalles.cat  o podeu trucar al 681221965.

Darrera actualització: 08.08.2020 | 23:28