XVI Cicle de concerts a Sanata

Dijous, 13 de febrer de 2014 a les 13:20

Temporada 2014

Diumenge, 16 de febrer a les 12 h a la Parròquia de Sant Joan de Sanata. 

Concert interpretat per la soprano Susanna Crespo Held, amb Jaume Torrent a la guitarra.

______________________________________________________________________________________

La Parròquia de Sant Joan de Sanata acull cada any un reconegut cicle de concerts de música de cambra, que aquest any celebra la seva XVI edició.

Aquests concerts, que tenen una gran acollida, són interpretats per músics de renom en el món de la música clàssica, i es celebren durant tota la temporada aproximadament un cop al mes de gener a octubre, exceptuant els mesos d’estiu, juliol i agost. Normalment el primer concert té lloc a la pallissa de Can Bordoi, que disposa d’un piano de cua, i la resta a la Parròquia de Sant Joan de Sanata, un marc ideal per al seu desenvolupament, tant per l’espai com per la natura que envolta el lloc.

Aquest proper diumenge 16 de febrer a les 12 del migdia tindrà lloc el segon concert d’aquesta temporada, sota el títol Per a una sola veu amb ariette, àries, seguidillas i cançons per a veu i guitarra. Es tracten d’obres de V. Martín y Soler, W. A. Mozart, F. Sor i J. Torrent. El concert estarà interpretat per la soprano: Susanna Crespo Held, amb Jaume Torrent a la guitarra.

Darrera actualització: 14.02.2014 | 11:41