Comunicació

El Departament de comunicació de l'Ajuntament de Llinars del Vallès aposta per la qualitat i la pluralitat de la informació.

Els seus canals municipals d'informació: web, agenda de serveis i xarxes socials, representen una eina que facilita i potencia la participació de la ciutadania en la vida social del municipi.

Facebook

Twitter

Instagram

Notícies

 • 20 d'octubre de 2020 Curs d'excel avançat Curs d'excel avançat

  El Servei Local d'Ocupació ofereix un curs gratuït d'excel avançat en format online, que tindrà lloc els dies 26, 28, 29 d'octubre i 2, 4 i 5 de novembre.
  Per tal de poder realitzar aquest curs, cal estar inscrit al Servei Local d'Ocupació, i fer la inscripció a Can Mas Bagà, av. Mas Bagà, 24, telf. 938413842.
  Aquest curs s’impartirà en modalitat on line utilitzant les eines proporcionades per Google, per tant, no cal instal·lar-se cap aplicació.

 • 15 d'octubre de 2020 Modificació en la circulació del carrer Ramon i Cajal Modificació en la circulació del carrer Ramon i Cajal

  Des d'avui, el carrer Ramon i Cajal, entre els carrers Jacint Verdaguer i Pere Bonastre, passa a ser d'un únic sentit, tal com s'indica al plànol adjunt.

 • 8 d'octubre de 2020 Informació oficial sobre la COVID19 Informació oficial sobre la COVID19

  Us facilitem enllaços d'interès i canals oficials de la Generalitat de Catalunya amb informació actualitzada entorn al coronavirus.

Publicacions

Darrera actualització: 23.06.2020 | 08:30