Comunicació

El Departament de comunicació de l'Ajuntament de Llinars del Vallès aposta per la qualitat i la pluralitat de la informació.

Els seus canals municipals d'informació: web, revista municipal "El Drac" i xarxes socials, representen una eina que facilita i potencia la participació de la ciutadania en la vida social del municipi.

Facebook

Twitter

Instagram

Notícies

 • 14 de gener de 2022 Problemes al servei de Movistar a Llinars

  Des del passat dilluns han arribat queixes a l'oficina d'atenció a les persones consumidores informant dels problemes de subministrament de telefonia.

 • 20 de desembre de 2021 El Drac 4 Portada El Drac 4

  Us presentem la 4a edició de 'El Drac', la nova revista de Llinars, amb noves seccions, amena i molt visual, que desitgem que us agradi!
  Aquests darrers dies s'ha repartit a les vostres llars però també la podeu llegir en format digital (document adjunt).

  Gaudiu-la!

 • 3 de desembre de 2021 La Generalitat guardona l’historiador llinassenc Jesús Alturo amb la Creu de Sant Jordi Jesús Alturo

  La Generalitat de Catalunya guardona al Paleògraf, filòleg i historiador Jesús Alturo i Perucho amb la Creu Sant Jordi per la seva contribució a l’àmbit de la paleografia, codicologia i diplomàtica, i les seves aportacions cabdals a la història de la literatura i l’art medieval del període romànic de Catalunya.

Publicacions

Darrera actualització: 22.11.2021 | 15:58