Pla local de salut (Finalitzat)

L’Ajuntament de Llinars i l’Equip d’Atenció Primària Alt Mogent, amb el suport de la Diputació de Barcelona, han engegat el Pla Local de Salut, una eina per dissenyar i planificar actuacions que permetin millorar, promoure i protegir la salut de la ciutadania de forma equitativa i eficient.

Habitualment pensem en afeccions o malalties quan parlem de salut, però hem d’entendre la salut d’una manera molt més àmplia, com un estat de benestar físic, mental i social.

Millorar la salut de la ciutadania no significa únicament incrementar els serveis sanitaris, sinó millorar també els estils de vida, les condicions mediambientals i altres mesures polítiques, econòmiques i socials. En aquest sentit, la salut té una dimensió mediambiental, esportiva, econòmica, de serveis socials i educatius, etc. Disposar d’un Pla Local de Salut és l’estratègia per desenvolupar accions amb aquesta visió integral de la salut.

L'enquesta participativa s'ha pogut respondre via on-line (telèfon mòbil/ordinador) i en paper. Podeu consultar els principals resultats de l'anàlisi de les més de 500 enquestes recollides en el següent enllaç

El Pla Local de Salut 2019-2023 va ser aprovat en el Ple del dia 25 de maig de 2020.

Darrera actualització: 19.06.2020 | 09:42