Policia Local

Ens trobem en un moment de canvis socials, polítics i sobretot econòmics, importants, que es tradueixen en una nova manera de viure i en alguns casos, de comportar-nos.

La voluntat de la Policia Local de Llinars és, ara més que mai, vetllar per la protecció dels nostres ciutadans i ciutadanes, així com l’ordenació del trànsit i de normes de convivència al municipi, i així garantir una bona convivència veïnal per a tothom.

Tot això és clar, tenint en compte que la natura de les demandes dels ciutadans són molt diverses i no sempre són de la nostra competència. Tot i així volem treballar dia a dia en allò que està al nostre abast per poder fer de Llinars, un lloc tranquil i millorar sempre que es pugui, la qualitat de vida dels nostres veïns.

Fidels a la nostra idea d'apropament al ciutadà i transparència en la gestió, preparem un sistema de control de qualitat en el servei, en el qual de manera conscient i voluntària ens esforcem i comprometem dins les nostres possibilitats a prestar determinats serveis en un temps limitat, oferint al ciutadà un canal obert per poder queixar-se i unes garanties de que serà atès i tindrà resposta en un termini curt i limitat en el temps.

Pel que fa a la inseguretat ciutadana, la combatem amb els mitjans disponibles al nostre abast tot i que de vegades ens agradaria poder fer més. La sensació de seguretat ve determinada per diversos factors com per exemple la delinqüència, la salut i els mitjans mèdics, els problemes familiars...; en definitiva per tot allò que ens pugui crear por, ansietat o preocupació. Factors, que actualment han anant creixent de manera constant pels canvis polítics i econòmics als que està sotmès el país i que per aquest motiu ens trobem amb més problemes i dificultats a l’hora de desenvolupar la nostra tasca. Tot i així des de l'Ajuntament en general i des de la Policia Local en particular hem d'incidir en tot allò que, dintre de les nostres possibilitats, ajudi a guanyar qualitat de vida dels nostres ciutadans.

Per últim i ara més que mai, volem fer un clam a la col•laboració i participació ciutadana, sense la qual, tampoc seria possible vetllar pels interessos comuns i el bé general.

Telèfon d'urgències 24 hores: 696 97 93 98

                                                              93 841 20 62

Ca l'Alemany

Av. de Pau Casals, 64 - 08450 Llinars del Vallés - Barcelona
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 27.01.2023 | 13:27