Maleta dels Valors Humans

Des del Punt Dona us volem oferir la Maleta dels valors humans amb l’objectiu de potenciar la igualtat d’oportunitats, la superació de diferències de gènere, culturals i socials a la nostra població infantil. Vol remarcar la visibilitat del paper de les dones al món, el respecte de les diferents maneres de ser i fer, la vivència dels amors i desamors, el rebuig a qualsevol violència i la tolerància a les diferències.

La maleta conté un recull de llibres i materials pedagògics amb la finalitat de facilitar la tasca a mares i pares i educadors/es en la localització de materials que formin nens i nenes en igualtat tant als centres educatius com a les llars. La maleta estarà ubicada a Can Lletres i cada centre educatiu i qualsevol família la podrà demanar en préstec.


És una maleta que té vida, és a dir, que viatjarà pels diferents centres i llars i el seu contingut anirà variant. A més d’aquests llibres i materials n’hi poden haver d’altres que continguin elements no sexistes i de coeducació. En tal cas, podeu fer-nos arribar les seves referències tant a Can Lletres com al Punt Dona per tal d’ampliar aquesta maleta en properes edicions.
Us adjuntem el document amb els contes i altres materials als que podeu accedir.

Darrera actualització: 01.06.2017 | 13:57