Donació de l'obra social La Caixa

Dimarts, 8 de gener de 2013 a les 13:03

L'Obra Social "la Caixa" dóna 5.000 euros a un projecte d'emergència social de Llinars del Vallès.

El dia 14 de desembre es va fer pública la col·laboració entre l'Obra Social "la Caixa" i l'Ajuntament de Llinars del Vallès, de mans de l'alcalde de la població, Martí Pujol i el director d'àrea de negoci de "la Caixa" al Vallès Nord, Manel Mora.

Des de l'Àrea d'Acció Social de l'Ajuntament de Llinars del Vallès, i coincidint amb una conjuntura econòmica desfavorable, s'intenta donar resposta a diferents mancances, començant per les necessitats més bàsiques de les famílies de la població que es troben en situacions de vulnerabilitat. Es realitzen ajuts de caràcter extraordinari, puntuals i urgents, per a persones o famílies en situació de precarietat econòmica que no poden fer-se càrrec de necessitats bàsiques com són l'alimentació, el vestit i l'allotjament. L'Obra Social "la Caixa" hi col·labora amb 5.000 euros.

L'entitat mantindrà el pressupost de l'Obra Social en 500 milions d'euros per aquest any 2012, la mateixa dotació dels darrers 4. Aquesta quantitat situa a l'Obra Social "la Caixa" com la primera fundació privada d'Espanya i una de les més importants del món.

Un any més, la prioritat serà l'atenció a les principals necessitats dels ciutadans amb el desenvolupament de programes socials i assistencials, als quals es dedicarà el 66,3% del pressupost (331,5 milions d'euros). L'apartat cultural acapararà el 13,8% de la inversió (69 milions); els programes de Ciència, Investigació i Medi ambient suposaran el 13,5% (67,6 milions) i el suport a l'educació i formació, el 6,4% (31,9 milions) d'euros.

Darrera actualització: 29.01.2014 | 13:30