Biblioteca Municipal Can Casas

Servei públic municipal gratuït obert a tothom que té per objectiu satisfer les seves necessitats d'informació, formació, autoaprenentatge i lleure. Ubicada en l’antiga fàbrica tèxtil Can Casas, té 854 m2 útils.

Serveis 
Informació, consulta, autopréstec, préstec interbibliotecari, internet i Wi-fi, activitats, formació d'usuaris, visites escolars i préstec interbibliotecari.

Altres serveis: Hi ha centres d’interès com cultura popular per infants i pels adults: Km 0, de l’hort a la biblioteca, cuina, món laboral i viatges i excursions.

Es pot fer proposta de compra, hi ha servei d’impressió i fotocòpies (amb un preu públic).

Activitats que organitza
Clubs de lectura, narració de contes, tallers, concursos, exposicions, presentació de llibres, xerrades, conferències i activitats diverses d'animació i foment de la lectura.

Lot sorpresa per a infants entre 0 i 12 anys

La Biblioteca ofereix l’opció de sol·licitar lots per a infants fins a 12 anys. Poden estar formats per llibres, revistes i pel·lícules. Les peticions es fan enviant un correu a la biblioteca, trucant o accedint a aquest Formulari  que podeu trobar també a Instagram @bibliotecacancasas
Un cop preparat, s’avisa a les famílies perquè passin a buscar-lo.

També podeu seguir el nostre compte d’instagram (@bibliotecacancasas) i participar en les propostes que us fem: recomanacions, concurs,... També tenim Tik Tok (@bibliotecacancasas)

Altres serveis digitals: eBiblioeFilminàudiollibres en mp3música en línia NAXOS,...

Av. Pau Casals, 26 - 08450 Llinars del Vallès - Barcelona
Telèfon: 93 841 34 48
Adreça electrònica: b.llinarsv@diba.cat
Lloc web: bibliotecavirtual.diba.cat/es/llinars-del-valles-biblioteca-can-casas
Horari:  
Consultar pàgina web de la biblioteca
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 19.05.2023 | 13:12