Comunicació

El Departament de comunicació de l'Ajuntament de Llinars del Vallès aposta per la qualitat i la pluralitat de la informació.

Els seus canals municipals d'informació: web, agenda de serveis i xarxes socials, representen una eina que facilita i potencia la participació de la ciutadania en la vida social del municipi.

Facebook

Twitter

Notícies

 • 27 de setembre de 2019 L’Ajuntament de Llinars del Vallès amb el medi ambient Llinars del Vallès

  Avui 27 de setembre de 2019, l’Ajuntament de Llinars del Vallès s’adhereix a les accions contra el canvi climàtic i dona suport a totes les iniciatives encaminades a posar de manifest la necessitat i urgència d’emprendre mesures que evitin aquesta crisi. 
  Des de fa temps, l’Ajuntament està implementant mesures ambientalment positives del seu abast, com són les plaques solars, les calderes de biomassa o els cotxes elèctrics.

 • 26 de setembre de 2019 Pla Local de Salut de Llinars del Vallès Pla Local de Salut de Llinars del Vallès

  L’Ajuntament de Llinars i l’Equip d’Atenció Primària Alt Mogent, amb el suport de la Diputació de Barcelona, han engegat el Pla Local de Salut, una eina per dissenyar i planificar actuacions que permetin millorar, promoure i protegir la salut de la ciutadania de forma equitativa i eficient.

 • 15 de juliol de 2019 Una segona vida per a la roba: Humana hi recupera a Llinars del Vallès més de 12 tones de tèxtil amb una finalitat social i ambiental Classificació del tèxtil

  Recuperats 26.000 articles de roba durant el primer semestre per a promoure’n la reutilització i el reciclatge. És un 14% més que al mateix període de l’any passat.

Plans i campanyes

Publicacions

Darrera actualització: 14.05.2018 | 13:16