Comunicació

El Departament de comunicació de l'Ajuntament de Llinars del Vallès aposta per la qualitat i la pluralitat de la informació.

Els seus canals municipals d'informació: web, revista municipal "El Drac" i xarxes socials, representen una eina que facilita i potencia la participació de la ciutadania en la vida social del municipi.

Facebook

Twitter

Instagram

Destaquem
Campanyes
Notícies
 • Signatura preservació camp d'aviació d'Alfou Llinars, Cardedeu i Sant Antoni signen un conveni per la preservació del camp d’aviació d’Alfou 13.05.2022

  L’acte s’ha portat a terme al mateix camp d’aviació d'Alfou aquest divendres 13 de maig a les 12 hores.

 • La UAB reconeix l'Ajuntament de Llinars amb el segell Infoparticipa 2021 L'Ajuntament torna a revalidar el segell Infoparticipa 11.05.2022

  L’Ajuntament de Llinars ha estat reconegut amb el segell infoparticipa de qualitat i transparència de la comunicació pública local, amb un 100% (puntuació màxima) d’acompliment dels 52 indicadors que avalua el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB.

 • Reconeixements AOC Llinars capdavanter en maduresa digital juntament amb Parets i Salou 06.05.2022

  L’Ajuntament de Llinars va assolir el segon lloc en el tram d’ajuntaments de 5.001 a 20.000 habitants, i està entre els tres ajuntaments de Catalunya més avançats segons l’Índex de Maduresa Digital juntament amb Parets del Vallès i Salou.

 • El delegat del Govern, Antoni Morral reunit amb Martí Pujol i Josep Aixandri El Delegat del Govern, Antoni Morral, visita Llinars. 07.04.2022

  L'alcalde Martí Pujol i el regidor d'Hisenda, Administració i Seguretat Ciutadana, Josep Aixandri, han rebut el delegat territorial del Govern a Barcelona, Antoni Morral, en la seva visita a Llinars durant el matí d'aquest dijous 7 d'abril.
   

 • El Drac - 5a edició El Drac 5 04.04.2022

  Us presentem la 5a edició de 'El Drac', la nova revista de Llinars, amb noves seccions, amena i molt visual, que desitgem que us agradi!
  Aquests darrers dies s'ha repartit a les vostres llars però també la podeu llegir en format digital (document adjunt).

  Gaudiu-la!