Pla Local de Salut de Llinars del Vallès

Dijous, 26 de setembre de 2019 a les 13:00

L’Ajuntament de Llinars i l’Equip d’Atenció Primària Alt Mogent, amb el suport de la Diputació de Barcelona, han engegat el Pla Local de Salut, una eina per dissenyar i planificar actuacions que permetin millorar, promoure i protegir la salut de la ciutadania de forma equitativa i eficient.

Habitualment pensem en afeccions o malalties quan parlem de salut, però hem d’entendre la salut d’una manera molt més àmplia, com un estat de benestar físic, mental i social.

Millorar la salut de la ciutadania no significa únicament incrementar els serveis sanitaris, sinó millorar també els estils de vida, les condicions mediambientals i altres mesures polítiques, econòmiques i socials. En aquest sentit, la salut té una dimensió mediambiental, esportiva, econòmica, de serveis socials i educatius, etc. Disposar d’un Pla Local de Salut és l’estratègia per desenvolupar accions amb aquesta visió integral de la salut.

El proper dia 3 d’octubre de 19 a 21 h tindrà lloc una jornada participativa a Can Lletres, on veïns i veïnes del poble esteu convidats i convidades a assistir-hi. La vostra aportació al Pla Local de Salut serà clau per saber què suma i què resta salut i benestar al municipi i posar-ne en pràctica les mesures necessàries.

La Jornada serà facilitada per l’equip de la Cooperativa Etcèteres.

Darrera actualització: 08.10.2019 | 15:53