Comerç i Turisme

Guies de protecció de dades per al comerç de proximitat

La Diputació de Barcelona posa a la vostra disposició 3 guies en relació a la protecció de dades i el comerç urbà.La normativa entorn a la protecció de dades és tant per al teixit comercial com per a la ciutadania, entesa com a persones consumidores, una qüestió cabdal donada la seva repercussió tant jurídica com econòmica si no se'n fa un bon ús de les mateixes.

S'ha fet una redacció més facilitadora per al seu coneixement pels diferents col·lectius als quals s'adrecen:

- Comerciants 
- Associacions de comerciants 
- Perfil tècnic dels ajuntaments 

🌍 Més informació a www.diba.cat/comerc

Nou canal de Telegram

L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament ha posat en marxa un nou canal de missatgeria a través de l'aplicació Telegram per poder informar al sector comercial i de restauració del municipi.

 • Farà accessible la comunicació de formació, notícies i informació sobre tot allò relacionat en el sector del Comerç i la Restauració.
 • L'estrena del nou canal de Telegram coincideix amb l'actual situació de crisi pel #coronavirus, per aquest motiu, durant aquests dies, se centrarà a oferir continguts d'interès en relació a aquesta qüestió, ja sigui notícies estrictament del municipi o consells i recomanacions de les diverses administracions.
 • Aquest canal és públic i tothom qui ho vulgui s'hi podrà subscriure a través del següent 🔗 https://t.me/DinamitzComercialLlinars i rebre directament al telèfon mòbil totes les notícies, alertes, consells i últimes hores relatives als dos sectors.
 • 👉Per poder-se unir a aquest canal cal descarregar-se l'aplicació Telegram que és gratuïta i està disponible tant per a Android com per a dispositius amb el sistema operatiu iOS.

Projecte FEDER

Turisme sostenible al Baix Montseny 
Monogràfic (+ info)

Destaquem
Campanyes
 • Què fem a Llinars en matèria de sostenibilitat? 17/05/2023
  1. Vetllem per polítiques sostenibles d’àmbit mediambiental
  2. Fomentem el desenvolupament econòmic
  3. Treballem per a la integració social
  4. Apostem per la qualitat turística
  5. Propostes de millora per al 2024
 • Viles Florides Llinars és Vila Florida 07/05/2021

  Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta amb flor.
  Aquest moviment vol mostrar i posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.
  Llinars es va unir al projecte Viles Florides l'any 2015, i en aquest apartat trobareu la informació de les actuacions que ha dut a terme des d'aleshores.

 • 24a Fira dels Torrons 27/11/2020

  7 i 8 de desembre de 2020

Notícies
 • La Fira dels Torrons de Llinars ha tornat a ser un èxit.
  La Fira dels Torrons de Llinars del Vallès acull més de 12.000 persones 04-12-2023

  La 27a Fira dels Torrons de Llinars del Vallès ha complert totes les expectatives. La trobada ha tingut lloc aquest cap de setmana i s’ha consolidat com una cita imprescindible per gaudir en família i en el calendari dels primers actes nadalencs. Això s’ha demostrat amb el suport del públic: més de 12.000 persones s’han acostat a la zona del Castell Nou.

 • Llinars entra en estat de preemergència per la sequera. Llinars del Vallès entra en estat de preemergència per la sequera  29/11/2023

  Llinars del Vallès entra aquest dimecres 29 de novembre en estat de preemergència per la sequera. El municipi, un dels que s’abasteix del sistema Ter-Llobregat, passa a l’escenari d’excepcionalitat agreujada.

 • Llinars torna a celebrar la Fira de la Castanya. Aquest dissabte, 2a edició de la Fira de la Castanya a Llinars del Vallès 26/10/2023

  Llinars del Vallès viurà aquest dissabte a la tarda la segona edició de la Fira de la Castanya, una jornada per gaudir en família de les parades de comerç local i de productes de temporada.

 • Inauguració del Faristols informatius Llinars inaugura dissabte 15 faristols per difondre el patrimoni turístic i cultural 17/10/2023

  Aquest dissabte, 21 d'octubre, es celebrarà la inauguració dels 15 faristols que s’han instal·lat davant dels punts d’interès turístic i cultural de Llinars del Vallès.

  Aquests elements ofereixen informació detallada en català, castellà i anglès, i també adaptada per a persones amb diversitat funcional, i pretenen donar a conèixer encara més el patrimoni del municipi. 

 • Open Night Afectacions al trànsit en motiu de l'Open Night 2023 05/07/2023

  En motiu de l'Open Night, el divendres 7 de juliol a partir de les 15 h, fins dissabte 8 de juliol a les 13 h, quedaran tallats al trànsit els següents carrers:

  - Carrers de Santiago Rusiñol i Nou i els carrers perimetrals de la Plaça de Caritg.
  - Tram del carrer Frederic Marés des de l'Avinguda Pau Casals fins al carrer Rutlla.
  - Tram del carrer Sant Antoni Maria Claret des del carrer Joan Maragall fins al carrer Pompeu Fabra.

  Així mateix, es tancarà la circulació, accessos i sortides dels pàrquings dels esmentats carrers.

  Disculpeu les molèsties!