Comerç i Turisme

Guies de protecció de dades per al comerç de proximitat

La Diputació de Barcelona posa a la vostra disposició 3 guies en relació a la protecció de dades i el comerç urbà.La normativa entorn a la protecció de dades és tant per al teixit comercial com per a la ciutadania, entesa com a persones consumidores, una qüestió cabdal donada la seva repercussió tant jurídica com econòmica si no se'n fa un bon ús de les mateixes.

S'ha fet una redacció més facilitadora per al seu coneixement pels diferents col·lectius als quals s'adrecen:

- Comerciants 
- Associacions de comerciants 
- Perfil tècnic dels ajuntaments 

🌍 Més informació a www.diba.cat/comerc

Nou canal de Telegram

L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament ha posat en marxa un nou canal de missatgeria a través de l'aplicació Telegram per poder informar al sector comercial i de restauració del municipi.

 • Farà accessible la comunicació de formació, notícies i informació sobre tot allò relacionat en el sector del Comerç i la Restauració.
 • L'estrena del nou canal de Telegram coincideix amb l'actual situació de crisi pel #coronavirus, per aquest motiu, durant aquests dies, se centrarà a oferir continguts d'interès en relació a aquesta qüestió, ja sigui notícies estrictament del municipi o consells i recomanacions de les diverses administracions.
 • Aquest canal és públic i tothom qui ho vulgui s'hi podrà subscriure a través del següent 🔗  https://t.me/DinamitzComercialLlinars  i rebre directament al telèfon mòbil totes les notícies, alertes, consells i últimes hores relatives als dos sectors.
 • 👉Per poder-se unir a aquest canal cal descarregar-se l'aplicació Telegram que és gratuïta i està disponible tant per a Android com per a dispositius amb el sistema operatiu iOS.

Projecte FEDER

Turisme sostenible al Baix Montseny 
Monogràfic (+ info)

Notícies

 • 21 de desembre de 2020 Mercat Setmanal durant el Nadal Mercat Setmanal durant el Nadal

  Els divendres 25 de desembre de 2020 - dia de Nadal, i 1 de gener de 2021 - Any Nou, no hi haurà mercat setmanal, per motiu de les Festes de Nadal.

 • 21 de desembre de 2020 Segona línia d’ajuts de la Generalitat de Catalunya per a diferents sectors afectats per les restriccions de la Covid19 Segona línia d’ajuts

  El Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya obre dilluns, 21 de desembre, la segona línia d’ajuts per als sectors de la restauració, centres d’estètica, establiments ubicats en centres o recintes comercials, parcs infantils privats i locals d'oci nocturn afectats econòmicament per les restriccions decretades per la Covid-19.
  El termini de sol·licitud comença avui a les 12 h i finalitza el 30 de desembre a les 14 hores fins l’exhauriment de pressupost.

 • 18 de desembre de 2020 Afectacions al trànsit en motiu de la Campanya de Nadal 2020 Ban Campanya de Nadal 2021


  Els dies 21, 22, 23 i 24 de desembre de 2020, i els dies 2 i 4 de gener de 2021 es tancarà la circulació i accessos als pàrquings dels carrers de Santiago Rusiñol i Nou de 9 a 21 h, en motiu de la Campanya de Nadal organitzada per la Unió de botiguers i comerciants de Llinars.

Plans i campanyes

Darrera actualització: 16.11.2020 | 11:27