Presentació del Marketplace a Llinars

Dijous, 23 de juliol de 2020 a les 09:00

Arran de la crisi de la Covid19 a Llinars, i després de diverses reunions amb l'ubic, van sorgir diverses iniciatives per poder oferir vendes en línia i la corresponent distribució dels productes. Per aquest motiu, i des de l'àrea de promoció econòmica, s'ha impulsat la creació d'un Marketplace que inclogui tots els establiments de proximitat del conjunt del territori.

En el moment de plasmar aquesta iniciativa, vam ser coneixedors d'una presentació pilotada i coordinada per comerços del municipi de Sant Celoni amb el mateix objectiu: aglutinar i apostar per una única plataforma com espai agregador de la venda online, per tal d'assegurar la informació i establir estratègies de difusió efectives entre comerciants i restauradors del Baix Montseny. 

Donat l'interès que pugui despertar entre els establiments de Llinars, Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor, i Vilalba Sasserra, el proper dia 29 de juliol tindrà lloc la presentació del Marketplace al Teatre Auditori de Llinars, a les 15 h. 

Parlarem del funcionament, dels costos, del perfil per poder inscriure's i resoldrem dubtes.

L'Ajuntament de Llinars dona suport a aquesta iniciativa, per aquest motiu us podrem avançar les promocions al vostre abast per poder iniciar la vostra activitat en línia.

Els consumidors han canviat els hàbits de compra, i el Covid ha accelerat la creació de plataformes per la venda online. Aquesta proposta va dirigida a tot tipus d'establiment comercial, de serveis i de restauració.

Per garantir les mesures de seguretat i distanciament, és imprescindible realitzar la preinscripció mitjançant l aquest enllaç.

Darrera actualització: 08.08.2020 | 23:31