Segona línia d’ajuts de la Generalitat de Catalunya per a diferents sectors afectats per les restriccions de la Covid19

Dilluns, 21 de desembre de 2020 a les 10:30

El Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya obre dilluns, 21 de desembre, la segona línia d’ajuts per als sectors de la restauració, centres d’estètica, establiments ubicats en centres o recintes comercials, parcs infantils privats i locals d'oci nocturn afectats econòmicament per les restriccions decretades per la Covid-19.
El termini de sol·licitud comença avui a les 12 h i finalitza el 30 de desembre a les 14 hores fins l’exhauriment de pressupost.

-      Beneficiaris: Autònoms, microempreses i pimes que prestin activitats de restauració o siguin titulars d’un centre d’estètica i bellesa, d’un parc infantil privat, o d’un establiment o local que es trobi dins d’un centre o un recinte comercial, que han estat obligats al tancament. També s’inclouen les fundacions d’inserció social de persones en risc d’exclusió dedicades a la restauració.

Així mateix, s’hi podran acollir els autònoms, microempreses i pimes dedicades a l’oci nocturn (discoteques, sales de ball, sales de festes amb espectacle, sales de festes amb espectacle i concerts d’infància i joventut, bars musicals, karaokes i discoteques de joventut), afectats per les mesures de tancament acordades l’agost passat.

-          S’han agilitat els tràmits per demanar les subvencions, de manera que només caldrà omplir i enviar un formulari telemàtic.

-          Les sol·licituds es presentaran de forma telemàtica mitjançant un formulari accessible des del web del CCAM, del portal Canal Empresa, o el web del Departament d’Empresa i Coneixement.

-          Els ajuts consistiran en un pagament únic d’entre 1.500 i 9.000 euros en funció dels tipus d’activitat i del nombre de treballadors.

-          Aquestes subvencions es poden acumular a altres subvencions o ajuts públics i/o privats, nacionals o internacionals, ja sol·licitats, inclosa la 1a convocatòria d'aquestes subvencions.

Més informació a: http://ccam.gencat.cat/ca/detalls/noticia/20201106_bases_nous_ajuts

Darrera actualització: 21.12.2020 | 12:30