Acte de reconeixement als i les millors esportistes de Llinars 2021

Dimarts, 28 de setembre de 2021 a les 12:00

La pineda del Castell Nou va ser l’escenari d'una nova edició del Reconeixement als i les millors esportistes de Llinars. Després d’un any sense edició per la pandèmia, es va decidir no només premiar als que han fet un bon paper en la temporada 2020-21, sinó també a l’anterior.

Entre els moments més emotius, va destacar l’homenatge especial a alguns esportistes pel seu mèrit, esforç i sacrifici que els ha permès superar barreres complicades en aquestes dues campanyes. 

Aquest any volem fer una menció especial a totes les entitats esportives de Llinars per la gran tasca que fan al poble promocionant l'esport a totes les edats, des dels més petits i joves als més grans!

I, sobretot, a totes les persones que estan al capdavant de les entitats que s'esforcen i dediquen moltes hores per tirar-les endavant. 
Hem passat una temporada i mitja molt difícil, on hem passat des del tancament total de l'activitat esportiva a les mesures canviants cada setmana segons evolucionava la situació de la COVID-19. I totes les entitats han mostrat una gran capacitat d'adaptació en els moments més complicats, mantenint el contacte amb els i les esportistes, inventant-se entrenaments des de casa per videotrucada, buscant les mil i una alternatives per l'exterior... tot per poder seguir gaudint del que més els agrada. 

Des d'aquí, volem agrair a tots els equips d'entrenadors, monitoratge i juntes la seva motivació i lluita perquè l'esport seguís tan o més viu al nostre poble, continuant fomentant els valors que més ens caracteritzen com la companyonia, l'esforç i la superació.

Més enllà dels reconeixements, l’acte també va servir per presentar el logo d’esports de Llinars del Vallès, dissenyat per l’artista local Marina de las Fuentes, i el públic assistent va poder gaudir de diverses actuacions de dansa i balls de saló, entre altres.

Amb l’acte d’enguany, queda clar que l’esport a Llinars és més viu que mai.

Darrera actualització: 29.09.2021 | 13:13