Alumnes de Llinars participen en la Warrior Race el Dia Mundial de l’Activitat Física

Dilluns, 8 d'abril de 2019 a les 13:00

El passat 5 d’abril, Dia Mundial de l’Activitat Física, els alumnes del grau superior d’AFE (Activitats físiques i esportives) del Ginebró van organitzar una warrior race (cursa d’obstacles) que es dividia en tres categories diferents: la mini warrior race de 3 km pel poble, on participaven alumnes de 6è de primària de les escoles de Llinars; la magnífic warrior race, un circuit adaptat al camp de futbol per a participants del club social La Torrassa i la Llar Tres Pins; i finalment la warrior race de 6 km pel poble i pel bosc, per a alumnes de 1r de batxillerat del Ginebró i del Giola i per tothom qui volgués participar.

Abans d’iniciar cada cursa van tenir lloc classes dirigides de zumba i escalfament a la plaça dels Països Catalans.

La warrior race va ser el projecte escollit pel departament de Joventut de l’Ajuntament, entre els diferents projectes que va presentar l’alumnat d’AFE per dur a terme el 5 d’abril. L’objectiu de les curses era practicar esport d’una manera lúdica i divertida, de fet els premis anaven dirigits a aquells i aquelles alumnes que anessin disfressats i disfressades, tant en la mini com en la warrior race. En el cas de la magnífic warrior race es va premiar a tots els participants per la seva gran predisposició a fer totes les proves.

Per altra banda, des del CAP es va organitzar una passejada amb dones embarassades i amb dones que acaben de tenir nadons.

Darrera actualització: 08.04.2019 | 14:03