Dinàmics ha format 30 monitors de lleure a Llinars del Vallès aquest estiu

Dimarts, 2 de juliol de 2019 a les 14:00

El curs de l’escola de lleure Dinàmics s’ha impartit a l’Escola Ginebró
i ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Llinars

Durant aquest mes de juny, Dinàmics ha format 30 monitors d’educació en el lleure infantil i juvenil a l’escola Ginebró, amb el suport de l’Ajuntament de Llinars del Vallès.

(Informació sobre el curs de monitor de lleure aquí).

Els alumnes del curs són la primera promoció de Dinàmics, que ha rebut recentment el reconeixement com a escola de lleure per part de la Direcció General de Joventut i el Servei Català d’Ocupació per impartir cursos de monitor/a i director/a d’educació en el lleure.

El curs, en format intensiu, ha preparat els alumnes mitjançant treball per projectes, sessions teòriques, xerrades, tallers, jocs, gimcanes, dinàmiques de grup, manualitats, etc. i ha comptat amb docents experimentats en les diferents matèries. Gràcies al títol de monitor, els alumnes podran reballar de manera remunerada o voluntària l’àmbit del lleure, en feines tan diverses com casals d’estiu, colònies, dinamització de grups, menjadors escolars o parcs de Nadal, entre d’altres.

L’Ajuntament de Llinars ha donat suport a la iniciativa subvencionant part de la inscripció als alumnes residents a la població, per tal de donar resposta a la necessitat de professionals de l’àmbit del lleure en les diferents activitats que s’organitzen durant l’any i necessitem comptar amb educadors en el lleure.

Dinàmics és un projecte fruit de la col·laboració de les escoles cooperatives Ginebró (Llinars V.) i Sant Gervasi (Mollet V.) per formar i qualificar professionals de l’àmbit de l’esport, el lleure i la salut.

 

Darrera actualització: 23.01.2020 | 12:35