Actes Previs de Festa Major

Dilluns, 5 de setembre de 2022 a les 08:30

Els actes previs d’aquest passat cap de setmana, 3 i 4 de setembre, han estat el punt de partida per a la Festa Major que en un parell de dies donarà el tret de sortida. Tots els actes han tingut una gran acollida, fet que posa de manifest que la gent del poble té moltes ganes de gaudir de la Festa Major.

Aquest any, des de l’àrea de joventut, com a novetat es va celebrar la Maso Urban, tot un seguit d’activitats i actuacions de temàtica urbana que va comptar amb l’exhibició acrobàtica del pilot de motocròs Edgar Torronteras, acompanyat de Maikel Melero i Javi Jabato, i amb el concert de Wille, guanyador de la Llavor’22, entre d’altres activitats com les “Batalles de Gallos”, skatepark, mural, hip hop, etc.

Per altra banda, durant el cap de setmana van tenir lloc altres actes com la Gimcana popular organitzada per l’Associació de veïns de Can Boatell, la tarda bastonera, el torneig de billar, el memorial de bàsquet Xavi Alcaraz, la nit africana, el concert d'Uxue de les Dones de Llinars, l’exhibició de motos clàssiques, les botigues al carrer, la desfilada de vestits de paper, la gimcana infantil, el torneig de billar i la presentació dels nous vestits dels diables. Tots ells han estat un èxit, i han estat possible gràcies a les entitats del poble i a la presència del públic assistent.

Entitats col·laboradores:
Associació de veïns de Can Boatell
Club Bàsquet Llinars
Escola de Dansa Vocacions
Ball de Bastons de Llinars
Associació Casadimansa
Associació Dones de Llinars
Moto Clàssic Llinars
Unió de Botiguers, Comerciant i Professionals de Llinars
Club Billar Llinars
Centre excursionista
Associació de Gent Gran i Pensionista
Ball de diables la Piula

Darrera actualització: 05.09.2022 | 12:55