Curs de premonitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil

Divendres, 25 de novembre de 2022 a les 11:00

El Curs de Premonitor/a de Lleure és un curs introductori al món de lleure i l’esport educatiu adreçat a joves entre 14 i 17 anys que volen participar o col·laborar en activitats d’educació en el lleure com a ajudants de monitor/a. Aquest curs està organitzat per l’Ajuntament de Llinars del Vallès i impartit per Dinàmics, escola de lleure reconeguda i autoritzada per la Direcció General de Joventut i el Servei Català d'Ocupació.

Els/les premonitors/es podran donar suport a la planificació, realització i avaluació d’activitats d’educació en el lleure sota la supervisió d’un monitor/a titulat, major d’edat.

Els/les alumnes que superin el curs obtindran el següent certificat expedit per Dinàmics:
→ Diploma d’Assistència i Assoliment de Continguts al Curs de Premonitor/a

El curs s’adreça a joves que encara no tenen 18 anys, interessats i interessades en realitzar tasques de suport voluntàries o remunerades en projectes en l’àmbit de l’educació en el lleure: pati escolar, activitats extraescolars, campus esportiu, parcs, etc. A partir dels 18 anys podran cursar el curs oficial de monitor/a d’educació en el lleure infantil i juvenil reconegut per la Direcció General de Joventut.

Per realitzar el curs de premonitor/a no es requereix formació prèvia, i cal tenir entre 14 i 17 anys.

El curs tindrà lloc els dies 22, 23, 27, 28 i 29 de desembre de 9.30 a 13.30 h, a Can Lletres, C/ Josep Argila, 39.
Preu: 22 €
Adjunt trobareu el full d'inscripció que, un cop omplert, l'heu d'enviar per mail a lamasoveria@llinarsdelvalles.cat o podeu realitzar la inscripció presencialment a Can Mas Bagà (Av. Mas Bagà, 24) tf. 93 841 38 42.

 

Darrera actualització: 25.11.2022 | 14:14