Llinars dedica una setmana a la Dona Creadora

Dilluns, 25 de febrer de 2019 a les 13:00

El proper divendres, 8 de març, es celebra el Dia Internacional de les Dones, i entorn a aquest dia l’Ajuntament de Llinars conjuntament amb el Teatre Auditori engeguen la Setmana de la Dona Creadora, per tal de visualitzar, promoure i reivindicar el paper de la dona en l’àmbit públic a través de tota una sèrie d’activitats artístiques, reflexives i socials, que tindran lloc del 4 al 10 de març
 

 

L’objectiu és que el protagonisme de tota la setmana sigui per a les dones creadores, emprenedores, directores, escriptores, artistes, científiques, etc.

Entre les activitats que es celebraran, el dimarts 5 de març tindrà lloc el lliurament del premi de dramatúrgia teatral, creat per potenciar l’escriptura teatral feta per dones i per visibilitzar i premiar la qualitat de les dramaturgues catalanes. Un premi dotat amb 3.000 € que rebrà una de les trentena obres presentades, i que serà produïda pel propi teatre i estrenada en el cinquè aniversari del TA. 

Per altra banda, el dia 9 de març es farà una taula rodona, moderada per la directora del TA, Marina Martori, que comptarà amb la participació de d’Anna Fuertes, emprenedora; Lluïsa Abellà, notària; Cynthia Molina, jugadora professional de bàsquet; i Yaiza Berrocal, escriptora i guionista. A continuació l’Associació Dones de Llinars llegirà el manifest del Dia Internacional de les Dones i es retrà homenatge a Carmen Sanabria, per la seva trajectòria laboral i la seva dedicació.

A part d’aquestes, la Setmana de la Dona Creadora ofereix altres activitats que podeu consultar en el fulletó informatiu.

 

 

Darrera actualització: 25.02.2019 | 14:13