Èxit de visitants a la XX Fira dels Torrons

Dilluns, 5 de desembre de 2016 a les 12:48

Llinars ha celebrat aquest cap de setmana, 3 i 4 de desembre, la tradicional Fira dels Torrons, que aquest any celebrava la seva vintena edició, i que va tancar amb un gran èxit de visitants.

La principal novetat aquest any ha esta la mostra de pessebres i diorames que es va fer a l’antic CAP, amb la participació dels pessebristes de Sant Antoni de Vilamajor i Vilassar, a més de la col·lecció particular de Josep Tomàs i Montserrat Suñé, que presentava un monumental pessebre de més de 8 metres de llarg amb diverses escenes.

Els trabucaires i la colla gegantera La Patufa es van encarregar d’obrir la fira el dissabte al matí i la va tancar l’espectacle “Tributo a Rubianes” diumenge al vespre.

Durant dos dies, la plaça dels Països Catalans va acollir la fira comercial, mostra d’oficis tradicionals, tallers infantils i espectacles. Els visitants podien passejar i comprar productes variats. Aquest any tampoc va faltar el racó dels desitjos, on tothom que volia podia escriure un desig i penjar-lo a l’arbre de Nadal instal·lat a la plaça.

Diumenge al matí, el Centre Excursionista va celebrar la 22a edició de la Caminada popular amb més de 1.200 inscrits. Tampoc va faltar el tradicional tren de la fira, en un recorregut per les places del nucli urbà.

Darrera actualització: 14.12.2016 | 12:57