Projecte LLINARS D'AHIR I LLINARS D'AVUI

Divendres, 27 de gener de 2017 a les 13:34

Aquest projecte té com objectiu principal fomentar la participació dels ciutadans i ciutadanes del nostre municipi a través de les diferents entitats. És un projecte artístic i alhora pot ser un recull documental històric del poble de Llinars del Vallès. A trets generals es tracta de fer un recull d’imatges antigues i actuals, fetes en llocs o racons de Llinars del Vallès.

Amb el recull d’aquestes imatges es farà una activitat oberta per tothom, que consistirà en folrar una estructura de fusta (són dues “L” que simbolitzen una la del Llinars d’ahir i l’altra la del Llinars d’avui).

Per recollir les imatges, es repartiran unes capses a diferents llocs del poble on poder-les dipositar. Però també es podran enviar les fotos via correu electrònic a l’adreça ahiriavui@llinarsdelvalles.cat

El fet d’enviar les fotos per aquesta via autoritza automàticament a l’Ajuntament a fer-ne ús de les mateixes. Cal que en el mail indiqueu el vostre nom i un número de telèfon de contacte.

D’acord amb la normativa de protecció de dades, la persona interessada pot exercir els drets d’accés, cancel·lació, rectificació o oposició (drets ARCO) previstos a la Llei orgànica de protecció de dades de caràcter personal. Per tant, si un cop enviades les fotografies algú no vol que se’n faci ús de les mateixes, tindrà temps de rectificar i comunicar-ho a l’Ajuntament fins el dia 17/04/2017.

Llei de protecció de dades (+ info) 

Darrera actualització: 27.01.2017 | 13:44

Imatges