Carnestoltes 2017 a Llinars

Dilluns, 27 de febrer de 2017 a les 12:58

Molta gresca i disbauxa pels carrers de Llinars!

Divendres, 24 de febrer, la pista annexa va acollir l'espectacle infantil "Per Carnaval tot s'hi val" a càrrec de la la Cia. Els Farsants, que va comptar amb la presència del Rei Carnestoltes. Tots els infants assistenst s'ho van passar d'allò més bé ataviats amb les seves disfresses que omplien de colorit la pista.

I dissabte 25, es va celebrar la rua de Carnestoltes, acompanyada per la xaranga "Os Pedrer", el Gegant Boig de la colla La Patufa i el Rei Carnestoltes. Els guanyadors del concurs d'enguany van ser:

CATEGORIA INDIVIDUAL: 
 - 1r: La mort escenificada en paquet de tabac
 - 2n: Cowboy

CATEGORIA PER PARELLES:
 - 1r: El llumí i l'extintor
 - 2n: Les Cubanes

CATEGORIA DE GRUP:
 - 1r La Patrulla Canina
 - 2n Tom & Jerry

CATEGORIA DE COMPARSA:
 - 1r Els petits bojos
 - 2n Passatge a l'Índia 

Els criteris del Jurat per escollir els premis de les categories individual i parelles han estat: la disfressa (originalitat, confecció, etc) i el ball final al Pavelló municipal.

Els criteris del Jurat per a les categories de grups i comparses han estat: la disfressa (originalitat, confecció, etc), si portaven carrossa, atrezzo i/o complements extres, la posada en escena durant la rua i el ball final al Pavelló municipal.

Després del concurs va tenir lloc el sopar popular a la Pista annexa i l'espectacle de màgia "Una nit amb el Mag Lari" que va ser tot un èxit. 

 

Darrera actualització: 27.02.2017 | 14:33