L'EMM celebra el final de curs amb la col·laboració de l'escola Damià Mateu

Dimecres, 31 de maig de 2017 a les 12:37

El passat diumenge, 28 de maig, l'Escola Municipal de Música de Llinars del Vallès va celebrar el concert de final de curs.

Al matí van actuar el cor de Minimúsics de l'Escola, interpretant la cantata "Fer-se gran", sota la direcció de la Berta Llobet, el cor Gospel Rock dirigits per en Gerson Gelabert i el cor d'Inicis, juntament amb el cor d'Inicis de l'Escola de Música de Cànoves i Samalús, interpretant la cantata "El Ratolí electrònic" sota la direcció de l'Eulàlia Castelló.

Per la tarda va tenir lloc la interpretació de la cantata “La Marta i la Savanah” un projecte de l’EMM que va més enllà d’uns objectius pedagògics purament musicals, ja que porta inserit valors tan importants com la constància, la paciència, l’atenció, la concentració, la imaginació, etc, i compta amb la col·laboració d’una escola del municipi, en aquesta ocasió l’Escola Damià Mateu.

La cantata va ser interpretada pel cor Infantil de l'Escola de Música de Llinars del Vallès, alguns alumnes del cor de Petits Cantors de la Societat Coral Amics de la Unió i els alumnes de 4t de l'Escola Damià Mateu, sota la direcció de la Laura García. La cantata “La Marta i la Savanah” sorgeix a partir del conte amb el mateix títol escrit per l’Ester Torrella. L’autora juntament amb la Irene Compte han adaptat el conte per interpretar-lo en escena, i en Martí Carreras ha composat la música.

Aquesta ha estat la segona vegada que té lloc aquest projecte pedagògic, la primera va ser al 2015 amb la interpretació del musical “Alí Babà i els 40 lladres”

Darrera actualització: 01.06.2017 | 13:13