Estima't: caminada entorn al Dia Internacional contra la Violència vers les Dones

Dimarts, 28 de novembre de 2017 a les 14:28

El passat dissabte, 25 de novembre va tenir lloc la quarta caminada entorn al 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència vers les Dones”. Sota el lema "Estima't", aquest és el segon any que la caminada s'organitza conjuntament entre els ajuntaments de Llinars del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor i Sant Pere de Vilamajor, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l'Associació Dones de Llinars.

L’acte consistia en una caminada des de Llinars a Sant Antoni de Vilamajor, el primer tram, i un segon tram des d’allà fins a la Fàbrica de Sant Pere de Vilamajor, on l’Associació Dones de Llinars va llegir un manifest i el grup Mesmusic va fer una actuació de cloenda.

Multituds d’actes reivindicatius a nivell nacional es van esdevenir durant el dissabte 25 de novembre, donades les dades preocupants sobre una problemàtica social que es perpetua en la nostra societat, cada vegada més entre menors. Les activitats de sensibilització són fonamentals per fer front a aquesta plaga, per avançar com a societat i excloure de les nostres relacions la violència de gènere. Un dels espais més igualitaris per desenvolupar aquesta sensibilització és l’aula, per aquest motiu des de les escoles és importantíssim treballar les desigualtats de gènere entre els adolescents. L’educació és sens dubte la columna fonamental del canvi.

Darrera actualització: 22.12.2017 | 14:36