Nou sistema d'escalfament d'aigua als nous vestidors del camp de futbol

Divendres, 9 de març de 2018 a les 13:09

La gran activitat esportiva que es desenvolupa al camp de futbol de Llinars ha fet necessària una ampliació en la zona dels vestidors, els quals disposen d’un modern sistema que escalfa l’aigua de forma immediata tal com ve de la xarxa, evitant que s’acumuli en un dipòsit, i per tant, evitant que pugui estar afectada per legionel·losi. Els nous vestidors han servit com a prova pilot d’aquest nou sistema, que en breu també s’instal·larà als vestidors antics del camp de futbol, als del futbol sala, i als del bàsquet.

Aquest nou sistema d’escalfament d’aigua ve donat per la nova instal·lació de biomassa en els equipaments de Llinars, que dona servei de calefacció i aigua calenta als pavellons, camp de futbol, edifici de la biblioteca (on també es troba ubicat el centre excursionista) i antic CAP.

Gràcies a aquest nou sistema s’augmenta l'eficiència energètica de les instal·lacions i s’utilitza un combustible 100% ecològic que beneficia a l'economia local, ja que es fa servir biomassa provinent dels boscos del nostre entorn. D’aquesta manera es redueixen les emissions de CO2, el que significa una lluita contra el canvi climàtic.

El passat dimecres, 7 de març, va tenir lloc el lliurament de la nova instal·lació al Centre d’Esports Llinars.

Darrera actualització: 09.03.2018 | 13:16

Imatges

nous vestidors del camp de futbol