El Teatre Auditori presenta la nova programació de gener a maig de 2024

Divendres, 17 de novembre de 2023 a les 12:30

El Teatre Auditori presenta la seva nova temporada d'espectacles amb una programació carregada de talent, festivals, comèdia, música, grans èxits i produccions properes que gaudeixen d'una magnífica crítica.

Els abonaments es podran adquirir al web del TA a partir del dia 24 de novembre o reservar per mail a taquilles@teatreauditorillinars.cat. També trobareu els abonaments del Festival Zero i del Festival Atansa't a preus molt assequibles, i on gaudireu d'unes propostes de proximitat que us arribaran al cor. 

Les entrades es posaran a la venda el dia 1 de desembre al web del TA i recordeu que els dies 2 i 3 el TA participarà a la Fira dels Torrons.

El Teatre Auditori de Llinars és també la casa de les entitats culturals del municipi, porta a terme una escola d'arts escèniques, és un espai de lloguer ple de vida i organitza activitats a Llinars com el projecte CulturaMent (per posar la cultura i l'art al servei de les persones amb malalties neurodegeneratives) o el Cicle de Concerts al Castell per les nits dels divendres de juliol. 

Treballa juntament amb Teatres en Xarxa, un grup de teatres de proximitat amb un objectiu de treball cooperatiu des del 2014. Actualment, formen part de Teatres en Xarxa els municipis de Barberà del Vallès, Sant Joan Despí, Sant Andreu de la Barca, Tordera, Sant Boi de Llobregat, Llinars del Vallès, El Vendrell, Lloret de Mar, Riudoms, Valls i Banyoles. Gires comunes, coproduccions i el Festival Zero són les marques d’aquest projecte (Més informació a www.teatresenxarxa.cat)

Per altra banda, el Teatre Auditori forma part de Girem Propostes Singulars, una programació conjunta del Teatre Auditori Cardedeu, el Teatre Auditori de Granollers, el Teatre Ateneu de Sant Celoni i el Teatre Auditori de Llinars, per donar suport a espectacles no convencionals o que tenen lloc en espais alternatius. Podeu consultar la nova proposta GPS de Gener - maig 2024 al web del TA.

Darrera actualització: 17.11.2023 | 13:29