Educació

Centres educatius a Llinars del Vallès

Notícies

  • 8 d'abril de 2019 Alumnes de Llinars participen en la Warrior Race el Dia Mundial de l’Activitat Física Warrior Race

    El passat 5 d’abril, Dia Mundial de l’Activitat Física, els alumnes del grau superior d’AFE (Activitats físiques i esportives) del Ginebró van organitzar una warrior race (cursa d’obstacles) que es dividia en tres categories diferents: la mini warrior race de 3 km pel poble, on participaven alumnes de 6è de primària de les escoles de Llinars; la magnífic warrior race, un circuit adaptat al camp de futbol per a participants del club social La Torrassa i la Llar Tres Pins; i finalment la warrior race de 6 km pel poble i pel bosc, per a alumnes de 1r de batxillerat del Ginebró i del Giola i per tothom qui volgués participar.

  • 1 d'abril de 2019 Margarides per als infants de Llinars Margarides per als infants de Llinars

    Dins el projecte de Viles florides i amb l’inici de la primavera, l’Ajuntament de Llinars va regalar el passat divendres, 29 de març, una planta de margarides a cada infant de les escoles del poble perquè totes les llars contribueixin a un Llinars més florit.

  • 5 de febrer de 2019 Presentació del Pla Educatiu de Llinars del Vallès Pla Educatiu de Llinars del Vallès

    El passat 30 de gener del 2019 vam presentar el Pla Educatiu de Llinars del Vallès a Can Lletres. L’acte va comptar amb una elevada assistència, especialment de persones del municipi que han col·laborat en l’elaboració del Pla amb els seus coneixements i propostes.

Plans i campanyes

Darrera actualització: 17.04.2019 | 12:42