Institut Giola

L'Institut Giola, antic IES Llinars del Vallès, va ser fundat l'any 1976 com a secció de Formació Professional.

Posteriorment s'hi va impartir BUP i, amb la implantació de la reforma, s'imparteix l'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

OFERTA 

ESO

- 3 línies 

Batxillerat 

Cicles Formatiu de Grau Mitjà 

. Instal•lacions elèctriques i automàtiques 

. Gestió administrativa 

  Producció Agropecuària

Cicles Formatiu de Grau Superior 

. Administració i Finances 

Curs d’accés a CFGS 

Assessorament en FP i reconeixement acadèmic dels aprenentatges assolits mitjançant l’experiència laboral o en activitats socials 

Es realitzen les Proves d’accés a CF GS 

 

DESCRIPCIÓ EQUIPAMENT 

Totes les aules disposen de recursos multimèdia: Biblioteca, 3 laboratoris, 4 aules d’informàtica, aula de música, aula d’idiomes, 3 tallers de tecnologia, aula de dibuix, gimnàs i pistes poliesportives i tallers específics dels cicles formatius amb recursos TIC. 

 

SERVEIS 

Té servei de Bar - Menjador. 

El centre compta amb una educadora social que treballa per minimitzar l’absentisme escolar, millorar el comportament disruptiu de certs alumnes i fer seguiment acadèmic en els casos en què cal realitzar una expulsió del centre, tot treballant les habilitats socials.

 

 UN INSTITUT PER A LA NOSTRA SOCIETAT

- És un centre laic que es regeix pel pluralisme ideològic i religiós, en un clima de respecte per les opcions de cadascú. I s’hi fomenten tres valors fonamentals: el creixement personal, la convivència i la sostenibilitat. 

- Entenem la millora continuada i la qualitat com una eina per a satisfer les expectatives de tota la comunitat educativa.

-  El català és la llengua oficial i per tant és la utilitzada al centre com a llengua vehicular i d’aprenentatge del procés educatiu. Però en acabar l’ESO, els alumnes han de ser capaços d’expressar-se correctament tant en català com en castellà i tenir una competència adequada en llengües estrangeres dins d’un marc plurilingüe. 

- Volem formar ciutadans capaços de viure, conèixer i integrar-se a la seva comunitat propera, així com al seu entorn geogràfic i sociopolític i, en darrere instància, al món.

- Aquests trets d’identitat es van forjant a través de: la mediació i el diàleg, l’educació emocional, la participació dels delegats, les tutories individuals, la bústia de queixes i suggeriments, l’exigència del professorat vers l’alumnat, el foment del treball diari, la possibilitat de pujar nota i l’orientació acadèmica. 

- Som un centre certificat segons la norma ISO 9001:2008, centre d’excel•lència segons el model e2cat , amb un Pla estratègic de millora dels aprenentatges del nostre alumnat i millora de la relació amb l’entorn social, laboral, personal, etc, tot prioritzant el treball en xarxa d’agents preestablerts i propis del centre (educadora social, mediació) i amb nombrosos projectes com el Pla sobre el plurilingüisme (basat en la utilització de l’anglès com a llengua d’aprenentatge), i el Pla lector, entre d’altres.

Carrer de Tulipa, s/n - 08450 Llinars del Vallès - Barcelona
Telèfon: 93 841 28 66
Telèfon: 93 841 38 89
Fax: 93 841 31 23
Adreça electrònica: institutgiola@xtec.cat
Lloc web: www.institutgiola.cat
Horari:  
de 8:00 a 14:30 h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 24.03.2014 | 13:44