Festa del reciclatge

Dilluns, 26 de juliol de 2021 a les 12:00

Sota el lema "Llinars Recicla. La recollida porta a porta", el dissabte, 31 de juliol, tindrà lloc una festa per explicar a la ciutadania com funcionarà la recollida de residus domèstics i comercials mitjançant el porta a porta, un sistema més net, eficient i sostenible, que s'iniciarà el mes d'octubre. 

La Festa del reciclatge tindrà lloc a la carpa del carrer Frederic Marés de 18 a 21 h, i a part de la informació que es proporcionarà sobre el nou sistema de recollida, hi hauran activitats i jocs infantils relacionats amb el reciclatge i el medi ambient, xerrades, música jazz i altres activitats.

A principis d’aquest mes de juny, es va instal·lar un estand informatiu tots els divendres al mercat setmanal, amb informació relacionada amb el servei de recollida de residus i neteja viària. D’aquesta manera l’Ajuntament, juntament amb l'empresa GBI, realitza una campanya informativa especifica de comunicació i repartiment dels cubells amb l’objectiu d’informar amb detall sobre el nou sistema. 

A més a més, amb l’objectiu principal d’augmentar la recollida selectiva i millorar la neteja viària del municipi, l’Ajuntament va facilitar un servei de recollida de mobles setmanal que està en funcionament des del mes de febrer. Per sol·licitar aquesta recollida cal trucar al telèfon 937763566. La recollida és totalment gratuïta i es realitza tots els dimarts del mes.

L’Ajuntament també posa en coneixement que molt aviat es posarà en funcionament un sistema de recollida porta a porta de restes d’esporga i poda amb big bags, amb trucada prèvia al mateix telèfon que per la recollida de mobles i trastos vells. S’informarà a la ciutadania de tots els detalls del servei.

Darrera actualització: 03.08.2021 | 13:01