Recollida selectiva porta a porta

Dilluns, 6 de setembre de 2021 a les 12:00

馃攭Dilluns, 4 d'octubre s'inicia la recollida selectiva porta a porta!

Durant el cap de setmana, 2 i 3 d'octubre, es retiraran els contenidors de la via pública.

Disculpeu les molèsties que us puguin ocasionar durant la retirada.

___________________________________________________________________________________
 

6 setembre 2021:
Comença la campanya d'informació i repartiment del kit del nou sistema de recollida porta a porta, consistent en lliurar els residus ben separats davant la porta de casa, seguint l'horari i dia establerts.

El sistema porta a porta pretén assolir resultats de recollida selectiva superiors, tant en quantitat recollida com en qualitat de separació. Els municipis que el fan servir se situen entre el 60% i el 80% de recollida selectiva.

Sessions informatives al Pavelló 1 d'octubre (pista annexa) del servei de recollida, en les quals es repartirà també tot el material gratuït que facilita l'ajuntament:
10 de setembre, a les 18.30 h.
17 de setembre a les 18.30 h.

鈿狅笍Per tal de recollir els cubells i material del porta a porta, ja sigui als estands informatius, a les sessions informatives o a l'oficina del porta a porta, us demanem que porteu la carta informativa que heu rebut a casa. 

Si no heu rebut la carta podreu recollir els cubells i la informació portant simplement el DNI i l'adreça exacte del vostre habitatge.

Si no us va bé per horaris venir a recollir el kit, pot venir qualsevol altra persona en nom vostre amb una autorització i la carta rebuda a l'habitatge.

Per a qualsevol dubte en relació a la campanya del porta a porta si us plau contacteu al telèfon 93 776 35 66.

Consulteu el calendari d'espais informatius i de recollida del kit:

Us animem a participar d'aquest repte municipal i fer de Llinars del Vallès un municipi més sostenible amb el medi ambient馃寧鈾伙笍

Darrera actualitzaci贸: 07.12.2021 | 10:18