Recollida selectiva porta a porta

Dilluns, 6 de setembre de 2021 a les 12:00

Atenció!
Des de dilluns, 27 de setembre, nou punt informatiu i de repartiment de cubells a la plaça dels Països Catalans.

- De dilluns a divendres:
de 8 a 15 h 
de 17 a 21 h 
- Dissabtes: 
de 10 a 13 h 
Tf. 682 688 195

En aquest punt podreu resoldre tots aquells dubtes i incidències del servei de recollida porta a porta que comença el dilluns 4 d'octubre. 
També podeu recollir adhesius per bolquers i residus higiènics o si ho preferiu els podeu imprimir (document adjunt) i recollir els vostres cubells si encara no els teniu♻️

🔉Dilluns, 4 d'octubre s'inicia la recollida selectiva porta a porta!

Durant el cap de setmana, 2 i 3 d'octubre, es retiraran els contenidors de la via pública.

Pel que fa al contenidors soterrats, us adjuntem la planificació dels dies de retirada, tot i que el diumenge 3 d'octubre ja quedaran inutilitzats.

Disculpeu les molèsties que us puguin ocasionar durant la retirada.

___________________________________________________________________________________

6 setembre 2021:
Comença la campanya d'informació i repartiment del kit del nou sistema de recollida porta a porta, consistent en lliurar els residus ben separats davant la porta de casa, seguint l'horari i dia establerts.

El sistema porta a porta pretén assolir resultats de recollida selectiva superiors, tant en quantitat recollida com en qualitat de separació. Els municipis que el fan servir se situen entre el 60% i el 80% de recollida selectiva.

Sessions informatives al Pavelló 1 d'octubre (pista annexa) del servei de recollida, en les quals es repartirà també tot el material gratuït que facilita l'ajuntament:
10 de setembre, a les 18.30 h.
17 de setembre a les 18.30 h.

⚠️Per tal de recollir els cubells i material del porta a porta, ja sigui als estands informatius, a les sessions informatives o a l'oficina del porta a porta, us demanem que porteu la carta informativa que heu rebut a casa. 

Si no heu rebut la carta podreu recollir els cubells i la informació portant simplement el DNI i l'adreça exacte del vostre habitatge.

Si no us va bé per horaris venir a recollir el kit, pot venir qualsevol altra persona en nom vostre amb una autorització i la carta rebuda a l'habitatge.

Per a qualsevol dubte en relació a la campanya del porta a porta si us plau contacteu al telèfon 93 776 35 66.

Consulteu el calendari d'espais informatius i de recollida del kit:

Us animem a participar d'aquest repte municipal i fer de Llinars del Vallès un municipi més sostenible amb el medi ambient🌎♻️

Darrera actualització: 13.10.2021 | 13:13