Educació

Centres educatius a Llinars del Vallès

Notícies

  • 5 de febrer de 2019 Presentació del Pla Educatiu de Llinars del Vallès Pla Educatiu de Llinars del Vallès

    El passat 30 de gener del 2019 vam presentar el Pla Educatiu de Llinars del Vallès a Can Lletres. L’acte va comptar amb una elevada assistència, especialment de persones del municipi que han col·laborat en l’elaboració del Pla amb els seus coneixements i propostes.

  • 4 de febrer de 2019 L’Ousman Umar explica la seva experiència vital a l’alumnat de batxillerat de Llinars Xerrada de l'Ousman Umar

    El passat 30 de gener, Dia Internacional de la Pau i la No Violència, alumnes de batxillerat de l’institut Giola i de l’escola Ginebró van assistir a una interessant xerrada al Teatre Auditori que va oferir l’Ousman Umar sobre la seva experiència com a migrat de Ghana (Àfrica).

  • 14 de gener de 2019 El TA acollirà la 4a edició de la representació teatral dels alumnes de 2n d’ESO de l’assignatura optativa Teatre i Vida. Esquetxos teatrals assignatura Teatre i Vida

    Aquest proper dissabte, 19 de gener a les sis de la tarda, els dotze alumnes de l’assignatura Teatre i Vida de l'Institut Giola representaran “Només espectadors? No, jo soc protagonista” , esquetxos protagonitzats per el Jan, l’Eva, el David, l’Arnau, el Kilian, el Jassim, la Mariví, el Jordi, el Nil, la Marisa, el Wael i la Naiara, on ens mostraran el camí que recorren els personatges per deixar de ser espectadors i implicar-se com a protagonistes enfront les relacions abusives.

Plans i campanyes

Darrera actualització: 14.02.2019 | 13:45