Esport

Equipaments
Destaquem
Notícies
 • Asier Bautista finalista en els premis Talent Jove del Vallès Oriental Asier Bautista finalista en els premis Talent Jove del Vallès Oriental 27/04/2023

  El passat 26 d'abril de 2023 es va celebrar la gala dels premis Vallesà de l'any 2022, promogut pel diari 9 Nou i el consell comarcal del VO, a Santa Eulàlia de Ronçana.

 • Canvi de gespa del camp municipal d'esports Canvi de gespa del camp municipal d'esports 18/11/2022

  El canvi de la gespa del camp municipal d’esports estava previst realitzar-lo aprofitant l’aturada nadalenca de 2021. Però l’empresa que havia estat adjudicatària del concurs públic, finalment va renunciar a executar les obres donat l’augment de costos de la crisi energètica mundial.

 • Actes Previs de Festa Major Actes Previs de Festa Major 05/09/2022

  Els actes previs d’aquest passat cap de setmana, 3 i 4 de setembre, han estat el punt de partida per a la Festa Major que en un parell de dies donarà el tret de sortida. Tots els actes han tingut una gran acollida, fet que posa de manifest que la gent del poble té moltes ganes de gaudir de la Festa Major.

 • Piscines estiu Ja heu gaudit de les piscines de Sant Julià d'Alfou i de Sant Josep? 08/08/2022

  Fins al 4 de setembre podeu gaudir de les piscines de Sant Julià d'Alfou i fins a l'11 de les de Sant Josep al 50% del preu habitual.