Esport

Notícies

  • 25 de juliol de 2019 9a edició del Torneig d'històrics de futbol 9a edició del Torneig d'històrics de futbol

    El CE Llinars del Vallès i el CF Montmeló Unió Esportiva acolliran la novena edició del Torneig d'Històrics de futbol, que reuneix els clubs amb 75 anys o més d'història de la comarca. La voluntat del torneig, celebrat des de 2011, és reunir als equips i generar un espai per a la preparació de la nova temporada esportiva.

  • 3 de juliol de 2019 III Cap de Setmana Solidari del Motor III Cap de Setmana Solidari del Motor

    La tercera edició del Cap de Setmana Solidari del Motor va tenir lloc els dies 8 i 9 de juny als camps de l’Illa. L’acte, organitzat pel Grup CataLands Solidaris, va comptar amb gran afluència de públic i un bon nombre de vehicles inscrits. Tots els beneficis obtinguts durant el cap de setmana anaven destinats íntegrament a l’Obra Social de Sant Joan de Déu.

  • 8 d'abril de 2019 Alumnes de Llinars participen en la Warrior Race el Dia Mundial de l’Activitat Física Warrior Race

    El passat 5 d’abril, Dia Mundial de l’Activitat Física, els alumnes del grau superior d’AFE (Activitats físiques i esportives) del Ginebró van organitzar una warrior race (cursa d’obstacles) que es dividia en tres categories diferents: la mini warrior race de 3 km pel poble, on participaven alumnes de 6è de primària de les escoles de Llinars; la magnífic warrior race, un circuit adaptat al camp de futbol per a participants del club social La Torrassa i la Llar Tres Pins; i finalment la warrior race de 6 km pel poble i pel bosc, per a alumnes de 1r de batxillerat del Ginebró i del Giola i per tothom qui volgués participar.

Darrera actualització: 21.05.2019 | 14:09