Noticies

 • La Diada de Sant Jordi a Llinars 24 d'abril de 2019

  El passat 23 d'abril es va celebrar la Diada de Sant Jordi, i a Llinars van tenir lloc diverses activitats durant tota la jornada.

 • La Colla Gegantera La Patufa presenta noves figures 24 d'abril de 2019

  Diumenge, 21 d'abril, la Colla Gegantera La Patufa va presentar una nova rèplica de la seva figura homònima i més emblemàtica: La Patufa.
  Amb la nova Patufa es va iniciar una cercavila des de la plaça dels Països Catalans fins a la plaça Santa Maria, on es va procedir a la presentació del "nino" de goma del Gegant Boig.

   

 • Exposició de les llistes provisionals del cens electoral 8 d'abril de 2019

  Eleccions municipals 2019.
  Entre els dies 8 i 15 d'abril, ambdós inclosos, es podrà consultar el cens electoral amb la finalitat de poder formular reclamació sobre possibles errors, inclusions o exclusions al cens.

 • Warrior Race Alumnes de Llinars participen en la Warrior Race el Dia Mundial de l’Activitat Física 8 d'abril de 2019

  El passat 5 d’abril, Dia Mundial de l’Activitat Física, els alumnes del grau superior d’AFE (Activitats físiques i esportives) del Ginebró van organitzar una warrior race (cursa d’obstacles) que es dividia en tres categories diferents: la mini warrior race de 3 km pel poble, on participaven alumnes de 6è de primària de les escoles de Llinars; la magnífic warrior race, un circuit adaptat al camp de futbol per a participants del club social La Torrassa i la Llar Tres Pins; i finalment la warrior race de 6 km pel poble i pel bosc, per a alumnes de 1r de batxillerat del Ginebró i del Giola i per tothom qui volgués participar.

 • Jornada elaboració Pla Estratègic El Pla Estratègic per al Desenvolupament Local i l'Ocupació del Baix Montseny es posa en marxa 2 d'abril de 2019

  El passat divendres 29 de març es va celebrar a Sant Celoni una jornada de treball al voltant del Pla per al Desenvolupament Local i l'Ocupació del Baix Montseny, que s'ha elaborat a partir d'un procés d'anàlisi del territori i comptant amb la participació de molts dels agents socials i econòmics dels diferents municipis: personal tècnic i polític de l'administració local, empreses, entitats, centres educatius, veïns i veïnes.

 • Margarides per als infants de Llinars Margarides per als infants de Llinars 1 d'abril de 2019

  Dins el projecte de Viles florides i amb l’inici de la primavera, l’Ajuntament de Llinars va regalar el passat divendres, 29 de març, una planta de margarides a cada infant de les escoles del poble perquè totes les llars contribueixin a un Llinars més florit.

 • Ajuntament de Llinars del Vallès Ple extraordinari el proper dilluns, 1 d'abril de 2019 28 de març de 2019

  La sessió plenària tindrà lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament, a les 9 h

 • Façana Ajuntament Ple ordinari el proper dilluns, 25 de març de 2019 21 de març de 2019

  La sessió plenària tindrà lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament, a les 19.30 h

 • La intel·ligència emocional t'obre les portes El Servei Local d'ocupació ofereix el taller "La intel·ligència emocional t'obre les portes" 21 de març de 2019

  El taller, que tindrà lloc els dies 4, 5 i 11 d'abril, té com objectiu saber què és la intel·ligència emocional i com incrementar el nostre autoconeixement, aprenent a gestionar les nostres emocions i facilitant, d’aquesta manera, la comunicació i relació amb els altres. 

 • Botigues al carrer 2019 Llinars ha gaudit d’una nova edició de ‘Botigues al carrer’ 18 de març de 2019

  Els carrers Santiago Rusiñol i Nou es van omplir de gent el matí del diumenge, 17 de març, en una nova edició de les ‘Botigues al carrer’ organitzada per la UBIC.

 • Botigues al carrer Botigues al carrer i afectacions al trànsit 12 de març de 2019

  Aquest proper diumenge, 17 de març, de 10 a 14 h tindrà lloc als carrers Santiago Rusiñol i Nou, una nova edició de l'acte "Botigues al carrer" organitzat per la UBIC.
  En motiu de l'acte, de 8 a 17 h, es tallarà el trànsit a la circulació de vehicles als carrers abans esmentats.

   

 • Mural feminista Llinars ha celebrat la Setmana de la Dona Creadora amb activitats reivindicatives i de promoció del paper de la Dona en l'àmbit públic 11 de març de 2019

  Del 4 al 10 de març, Llinars ha acollit la Setmana de la Dona Creadora, una setmana plena d’activitats artístiques, reflexives i socials creades per dones.

 • Exposició de les llistes provisionals del cens electoral 8 de març de 2019

  Eleccions generals 2019.
  Entre els dies 11 i 18 de març, ambdós inclosos, es podrà consultar el cens electoral amb la finalitat de poder formular reclamació sobre possibles errors, inclusions o exclusions al cens.

 • Carnestoltes 2019 Gran participació al Carnestoltes 2019 4 de març de 2019

  - La música i la disbauxa van omplir els carrers de Llinars el dissabte 2 de març amb la rua de Carnestoltes 2019.
  - 52 parelles de grans i 21 de petits/es van participar a la XXVIII Ballada de Gitanes, diumenge 3 de març.

 • La UAB reconeix l’Ajuntament de Llinars per segon any consecutiu amb el Segell Infoparticipa 4 de març de 2019

  L’Ajuntament de Llinars ha estat reconegut amb el segell infoparticipa de qualitat i transparència de la comunicació pública local, amb un 96,15% d’acompliment dels ítems analitzats.

   

 • Llinars guardonat a la quarta edició dels Reconeixements Administració Oberta de Catalunya 4 de març de 2019

  Llinars ha estat un dels municipis de la franja de 5.001 a 20.000 habitants que ha rebut el reconeixement d'Administració Electrònica en la quarta edició dels Reconeixements Administració Oberta, que premien el bon servei ofert al ciutadà a través d'Internet, i reconeix l'esforç dut a terme pels ajuntaments catalans en la implantació i ús dels serveis d'administració oberta entre la ciutadania i les empreses.  És el quart any consecutiu que l'Ajuntament de Llinars del Vallès ha estat guardonat, i en les quatre edicions situat en el top 10.

 • Humana lliura 15 bons d’ajuda a Llinars del Vallès Humana lliura 15 bons d’ajuda a Llinars del Vallès 27 de febrer de 2019

  Són vals de compra que l’Ajuntament distribuirà entre persones amb pocs recursos econòmics. Valorats en 30 euros cadascun, es bescanvien a les botigues que la Fundació té a Barcelona.

 • Setmana de la Dona Creadora Llinars dedica una setmana a la Dona Creadora 25 de febrer de 2019

  El proper divendres, 8 de març, es celebra el Dia Internacional de les Dones, i entorn a aquest dia l’Ajuntament de Llinars conjuntament amb el Teatre Auditori engeguen la Setmana de la Dona Creadora, per tal de visualitzar, promoure i reivindicar el paper de la dona en l’àmbit públic a través de tota una sèrie d’activitats artístiques, reflexives i socials, que tindran lloc del 4 al 10 de març
   

   

 • Pla Educatiu de Llinars del Vallès Presentació del Pla Educatiu de Llinars del Vallès 5 de febrer de 2019

  El passat 30 de gener del 2019 vam presentar el Pla Educatiu de Llinars del Vallès a Can Lletres. L’acte va comptar amb una elevada assistència, especialment de persones del municipi que han col·laborat en l’elaboració del Pla amb els seus coneixements i propostes.

 • Xerrada de l'Ousman Umar L’Ousman Umar explica la seva experiència vital a l’alumnat de batxillerat de Llinars 4 de febrer de 2019

  El passat 30 de gener, Dia Internacional de la Pau i la No Violència, alumnes de batxillerat de l’institut Giola i de l’escola Ginebró van assistir a una interessant xerrada al Teatre Auditori que va oferir l’Ousman Umar sobre la seva experiència com a migrat de Ghana (Àfrica).

 • Obsequis donació sang 1 de febrer de 2019 Donació de sang a Can Lletres 4 de febrer de 2019

  42 persones van poder donar de sang, d'un total de 47 que hi van assistir al banc de sang, el passat 1 de febrer al centre de formació permanent Can Lletres.

 • Humana classificació de roba Humana recupera més de 24 tones de tèxtil usat per a donar-les una finalitat social 4 de febrer de 2019
  • És un 28,7% més respecte l’any anterior i confirma que la fracció tèxtil té un pes creixent en la transició cap a l’economia circular.
  • La recollida selectiva del tèxtil representa un estalvi important per a les administracions locals. La Fundació n’assumeix el cost per a promoure-hi la protecció ambiental.
 • Setmaneta del Torna la Setmana del Pintxo de Llinars amb novetats 31 de gener de 2019

  Aquest any la Setmana del "Pintxo" celebra la seva vuitena edició i per aquest motiu l’hem rebatejat com a Setmaneta!

 • Escultura del Mercat de Bolets i el seu escultor Quim Camps Llinars homenatja el mercat de bolets amb una escultura a la plaça de la Vila 24 de gener de 2019

  El passat mes de desembre de 2018 es va col·locar a la plaça de la Vila de Llinars una escultura representativa del mercat de bolets que durant un llarg període d’anys es va celebrar a Llinars durant la tardor. L’escultura és obra de l’escultor Quim Camps (a la foto), i està realitzada amb pedra calcària blanca i elements de bronze. L’escultura incorpora els tres elements més representatius del mercat: el bolet, el pes i el bloc de notes on l’Agutzil feia les seves anotacions.

 • Façana Ajuntament Ple ordinari el proper dilluns, 28 de gener de 2019 24 de gener de 2019

  La sessió plenària tindrà lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament, a les 19.30 h

Darrera actualització: 22.05.2018 | 09:46
Darrera actualització: 22.05.2018 | 09:46