Noticies

 • Ajuntament de Llinars del Vallès Ple ordinari el proper dilluns, 29 de març de 2021 25 de març de 2021

  La sessió plenària tindrà lloc a les 19 h.
  Serà retransmès al canal Ajuntament Llinars Plens de Youtube.

 • Alumnes del Ginebró participen a la Cursa contra la Fam Alumnes del Ginebró participen a la Cursa contra la Fam 25 de març de 2021

  Alumnes de l’escola Ginebró van participar el passat cap de setmana, 18 i 19 de març, en un projecte de sensibilització envers la fam al món mitjançant l’activitat La cursa contra la fam, organitzada per l’ONG Acción Contra el Hambre.

 • Homenatge a les víctimes de l'accident d'avió als Alps francesos Homenatge a les víctimes de l'accident d'avió als Alps francesos 24 de març de 2021

  Avui, 24 de març, es commemoren 6 anys de l'accident d'avió als Alps francesos on van perdre la vida 150 persones, entre elles, 16 alumnes i 2 professores de l'Institut de Haltern am See d'Alemanya, que tornaven a casa d'un intercanvi realitzat amb l'Institut Giola.

 • 2a edició del Taller Endavant 2a edició del Taller Endavant 22 de març de 2021

  El Servei Local d'Ocupació us ofereix una segona edició del taller Endavant, un nou servei d'acompanyament psicològic grupal i/o individual adreçat, principalment, a persones aturades.

 • Botigues al carrer - 21 de març de 2021 Afectacions al trànsit en motiu de les Botigues al carrer 18 de març de 2021

  La Unió de Botiguers i Comerciants de Llinars celebrarà una nova edició de les 'Botigues al carrer' el diumenge 21 de març. Per aquest motiu, es tancarà la circulació i accessos als pàrquings dels carrers de Santiago Rusiñol i Nou de 9 a 16 h.

 • Eleccions agràries 2021 Eleccions agràries 2021 8 de març de 2021

  Els dies 25 i 26 de març tenen lloc les Eleccions Agràries. La pagesia està cridada a participar en les primeres eleccions pel sistema de votació electrònica.

 • Abocament al riu Mogent 5 de març de 2021

  Aquest matí s’ha detectat un abocament al riu Mogent. 

  En nom de l’alcalde de Llinars del Vallès, sr. Martí Pujol, us informem que en aquests moments l’abocament procedent d’una empresa de Can Prat ja està controlat.

  Els treballs es realitzen amb dificultats atès que s’han de realitzar dins de l’aigua per reparar el trencament d’una canonada del col·lector. Es faran amb la màxima celeritat.

  Estan treballant de forma conjunta el Consorci Besòs-Tordera, l’ACA i l’Ajuntament de Llinars.

 • 3a Setmana de la Dona Llinars engega una nova edició de la Setmana de la Dona 5 de març de 2021

  Del 6 al 13 de març Llinars celebrarà la Setmana de la Dona, que aquest any celebra la seva tercera edició.

 • Aigües de Llinars Aclariments sobre el conflicte judicial amb Sorea en relació al servei d'aigua a Llinars 4 de març de 2021

  Arran de la informació esbiaixada apareguda en diversos mitjans de comunicació sobre el conflicte judicial que enfronta a SOREA i l’Ajuntament de Llinars del Vallès, en relació a la gestió del servei de subministrament d’aigua potable al municipi, és important fer una sèrie d’aclariments:

 • Llinars s'adhereix al programa QualifíSAD Llinars s'adhereix al programa QualifíSAD 4 de març de 2021

  El programa permet l'obtenció de l'habilitació professional de les persones amb experiència en l'atenció a persones dependents.  

 • Erasmus Giants Month of painting a l'escola Salvador Sanromà 22 de febrer de 2021

  El passat mes d’octubre va ser el "Month of Painting" dins el projecte GIANTS de l'escola Salvador Sanromà, en el qual hi participen amb escoles de Finlàndia, Polònia, República Txeca i Grècia.

 • Resultats Eleccions al Parlament de Catalunya 2021 14 de febrer de 2021

  Consulteu els resultats a Llinars del Vallès en aquest enllaç

 • A Llinars votarem de forma segura A Llinars votarem amb seguretat 9 de febrer de 2021

  Aquest diumenge, 14 de febrer, es celebraran les eleccions al Parlament de Catalunya, i per tal de garantir la seguretat sanitària de la jornada electoral, l’Ajuntament de Llinars ha previst un seguit de mesures i recomanacions. 

 • Recollida de voluminosos Recollida de residus i neteja viària 4 de febrer de 2021

  Des del dia 1 de febrer, l'Ajuntament ha començat a prestar el servei de recollida d’escombraries i neteja viària amb l’empresa GBI Grup, guanyadora del concurs. 

  Properament s'aniran incorporant novetats i millores al servei, augmentant els dies del servei de neteja viària, amb la incorporació dels diumenges i festius, així com l'increment en la freqüència de recollida de voluminosos*. 

  *Nou telèfon del servei de recollida de voluminosos: 93 776 35 66

 • Targeta censal Targetes censals 4 de febrer de 2021

  Aquests dies començareu a rebre les targetes censals que envia l'INE.
  És important que les guardeu i les porteu el dia de les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer, perquè agilitzarà molt l'accés al col·legi electoral.

 • El Servei Local d'Ocupació ofereix el taller Endavant El Servei Local d'Ocupació ofereix el taller Endavant 1 de febrer de 2021

  Es tracta d'un nou servei d'acompanyament psicològic adreçat, principalment, a persones aturades.

 • Reconeixement Dona de Llinars del Vallès 2021 1 de febrer de 2021


  El Punt Dona de l’Ajuntament de Llinars del Vallès crea el “Reconeixement Dona de Llinars del Vallès 2021” dins del marc del 8 de març, Dia internacional de les Dones. Té per objectiu reconèixer i visibilitzar socialment el valor del treball realitzat per dones llinassenques.

 • Acords del Ple ordinari del dia 25 de gener de 2021 27 de gener de 2021

  El Ple Ordinari del dia 25 de gener va començar amb una prèvia de la mà de l’alcalde Martí Pujol, provocada per la recent mort de Vicenç San Francisco el dia 13 de gener, president de l’Associació de Gent Gran i Pensionista de Llinars, i també de la seva dona Hortènsia Pastor dies després, ambdós per la Covid-19.

 • Acords del Ple extraordinari del dia 20 de gener de 2021 22 de gener de 2021

  Aquest ple extraordinari i urgent era causat per les eleccions del 14 de febrer i les mesures cautelars dictades pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que tornaven a iniciar el període electoral tot i la decisió dels partits polítics i el Govern de la Generalitat d’ajornar el dia de les eleccions, i com a tal, iniciaven també els tràmits per escollir les meses.

 • Servei d'Orientació Municipal SOM Servei d'Orientació Municipal SOM 18 de gener de 2021

  Els departaments de joventut, ensenyament i ocupació de L'Ajuntament de Llinars han creat el SOM - Servei d'Orientació Municipal - per acompanyar i assessorar als joves en la presa de decisions en tot allò que fa referència als estudis, feina i projecte vital.

 • Sergi Mingote Condol per la mort de Sergi Mingote 16 de gener de 2021
 • 2a Àgora Empresarial del Baix Montseny Àgora Empresarial del Baix Montseny 11 de gener de 2021

  El proper 25 de gener de 2021 a les 18 h tindrà lloc el segon esdeveniment empresarial del Baix Montseny en format en línia, que donarà continuïtat a la primera Àgora empresarial de novembre de 2019.

 • Ajuntament de Llinars del Vallès Comunicat de l'Ajuntament 5 de gener de 2021

  Des de l’Ajuntament volem agrair la feina portada a terme a la zona de l’antiga Bòvila per part dels membres de la Policia Local de Llinars del Vallès, amb el suport de les policies de Cardedeu i Sant Antoni de Vilamajor així com dels Mossos d’Esquadra.

  Igualment, volem fer un reconeixement a la paciència i comprensió que ha tingut la ciutadania en aquests dos dies.

  Per part de l’Ajuntament hem intentat minimitzar les afectacions a la població i actuar de forma proporcionada.

 • Can Mas Bagà Obtenció o renovació del DNI 4 de gener de 2021

  Els propers dies 3 i 5 de febrer a Can Mas Bagà - Av. Mas Bagà, 24.
  Cal demanar cita prèvia al tel. 938412062, de 8.30 a 14 h a partir de dijous 7 de gener.

 • Ajuntament de Llinars del Vallès Comunicat oficial de l'Ajuntament 2 de gener de 2021

  El dia 31 de desembre, fa escassament 48 hores, la policia local de Llinars va detectar moviments de vehicles a la zona de l'antiga Bòvila. En apreciar que es tractava d'una festa il·legal, es van posar en contacte amb els Mossos, i a partir d'aquell moment la policia local de Llinars treballa sota les ordres dels Mossos, per garantir la seguretat de la ciutadania i proporcionar l'ajuda que el cos de Mossos d'Esquadra necessiti.
  Esperem que en curt espai de temps es pugui desallotjar la zona i retornar a la normalitat.

Darrera actualització: 22.05.2018 | 09:46
Darrera actualització: 22.05.2018 | 09:46