Noticies

 • Ajuntament de Llinars del Vallès Ple ordinari el proper dilluns, 31 de maig de 2021 28 de maig de 2021

  La sessió plenària tindrà lloc a les 19 h.
  Serà retransmès al canal Ajuntament Llinars Plens de Youtube.
  Podreu veure'l de forma presencial també des del Teatre Auditori.

 • Can Mas Bagà Obtenció o renovació del DNI 28 de maig de 2021

  Els propers dies 23 i 28 de juny a Can Mas Bagà - Av. Mas Bagà, 24.
  Cal demanar cita prèvia al tel. 938412062 (Policia Local), de 8.30 a 14 h a partir de dilluns 31 de maig.

 • Finalitza el curs de carretoner/a amb molt bons resultats Finalitza el curs de carretoner/a amb molt bones valoracions 27 de maig de 2021

  Sempre pensant en les persones en situació d'atur i en aquelles que volen millorar la seva situació laboral, el Servei Local d'Ocupació de Llinars ha realitzat novament un curs de carretoner/a.

 • Curs sobre les obligacions i els drets de les persones treballadores autònomes Curs online sobre les obligacions i els drets de les persones treballadores autònomes 26 de maig de 2021

  L'Ajuntament de Llinars col·labora conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Celoni en l'organització del curs Treballador/a Autònom/a: informa't de totes les obligacions i drets que tens.

 • VI edició de l'Speed Dating Professional VI edició de l'Speed Dating Professional 25 de maig de 2021

  El servei Local d’Ocupació de Llinars del Vallès torna a engegar una nova edició de l’Speed Dating Professional, una activitat que té per objectiu posar en contacte les empreses que busquen incorporar professionals amb les persones que busquen feina.

 • Jornada verda És l'hora de la natura! 19 de maig de 2021

  El proper 5 de juny es commemora el Dia Mundial del Medi Ambient, i en aquest sentit, el col·lectiu BCC organitza una jornada verda per tenir cura del nostre entorn, que ha comptat amb la col·laboració de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament.

 • Curs de premonitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil 2021 Curs de premonitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil 18 de maig de 2021

  El Curs de Premonitor/a de Lleure és un curs introductori al món de lleure i l’esport educatiu adreçat a joves entre 14 i 17 anys que volen participar o col·laborar en activitats d’educació en el lleure com a ajudants de monitor/a. Aquest curs està organitzat per l’Ajuntament de Llinars del Vallès i impartit per Dinàmics, escola de lleure reconeguda i autoritzada per la Direcció General de Joventut i el Servei Català d'Ocupació.

 • Jornada de portes obertes de l'Hort comunitari de Llinars 2021 Jornada de portes obertes de l'Hort comunitari de Llinars 18 de maig de 2021

  La Cooperativa d'iniciatives sostenibles Tarpuna organitza una jornada de portes obertes adreçada a totes les persones i entitats de Llinars que vulguin conèixer el projecte de primerà mà i, alhora, donar a conèixer el treball comunitari i l’impacte positiu que genera el mateix en el benestar de les persones.

 • Com fer fotos, vídeos i textos per Instagram i altres xarxes des del mòbil Nou curs sobre xarxes socials 18 de maig de 2021

  L'Àrea de promoció econòmica de l'Ajuntament organitza el curs Com fer fotos, vídeos i textos per Instagram i altres xarxes des del mòbil, adreçat al teixit empresarial i comercial.

 • Pressupostos participatius 2021 Pressupostos participatius 2021 14 de maig de 2021

  L'Ajuntament impulsa una nova edició dels Pressupostos participatius, una eina amb la qual la ciutadania decideix a què va destinada una part dels recursos públics.

 • Nous límits de velocitat als municipis Han entrat en vigor els nous límits de velocitat. A menys velocitat, més seguretat! 14 de maig de 2021

  El passat 11 de maig van entrar en vigor els nous límits de velocitat als municipis, una normativa que suposa una reducció, en alguns casos, de la velocitat genèrica de 50km/h.

 • Fem comptes - Curs d'Excel bàsic Curs d'excel bàsic 14 de maig de 2021

  El Servei Local d'Ocupació organitza un curs online gratuït d'excel bàsic, adreçat a aquelles persones inscrites al servei.

 • La UAB reconeix l'Ajuntament de Llinars amb el segell Infoparticipa 2020 La UAB reconeix l'Ajuntament de Llinars per quart any consecutiu amb el segell Infoparticipa 12 de maig de 2021

  L’Ajuntament de Llinars ha estat reconegut amb el segell infoparticipa de qualitat i transparència de la comunicació pública local, amb un 100% (puntuació màxima) d’acompliment dels 52 indicadors que avalua el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB.

 • Martí VI edició Reconeixement AOC Llinars del Vallès capdavantera en Administració Digital Oberta 6 de maig de 2021

  L’Ajuntament de Llinars del Vallès ha estat reconegut com un dels ajuntaments capdavanters en administració digital en la VI edició dels Reconeixements Administració Oberta que atorga el Consorci AOC.

 • Convocatòria d'ajuts a l'escolarització 2021-22 Convocatòria d'ajuts a l'escolarització 2021-22 5 de maig de 2021

  El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 18 de maig.

 • Curs Les Stories d'Instagram Curs d'Instagram per a les empreses i comerços 4 de maig de 2021

  L'Àrea de promoció econòmica de l'Ajuntament organitza el curs Les stories d'Instagram, un nou format i un nou llenguatge, adreçat al teixit empresarial i comercial.

 • Acords del Ple extraordinari del dia 29 d'abril de 2021 30 d'abril de 2021

  El passat dia 29 d'abril i de forma no presencial es va realitzar un ple extraordinari retransmès en directe per la plataforma Youtube. Aquest ple, de caràcter extraordinari per la urgència d'aprovació d'algunes mesures econòmiques, va començar a les 18 hores, i estava compost per 4 punts a l'ordre del dia. L'alcalde, Martí Pujol, va realitzar una prèvia excusant l'assistència del regidor de Ciutadans, Francisco José Casero, hospitalitzat i al que va desitjar una recuperació ràpida.

 • Casal d'estiu 2021 Casal d'estiu 2021. 29 d'abril de 2021

  Aquest estiu l'Ajuntament de Llinars torna a organitzar el Casal d'estiu, que tindrà lloc del 28 de juny al 30 de juliol.

 • Curs de monitor/a de lleure Curs de monitor/a de lleure 28 d'abril de 2021

  El proper mes de juny es posarà en marxa un nou curs intensiu de monitor/a de lleure.

 • Ajuntament de Llinars del Vallès Ple extraordinari el proper dijous, 29 d'abril de 2021 28 d'abril de 2021

  La sessió plenària tindrà lloc a les 18 h.
  Serà retransmès al canal Ajuntament Llinars Plens de Youtube.

 • El Drac 2 El Drac 2 23 d'abril de 2021

  Us presentem la 2a edició de 'El Drac', la nova revista de Llinars, amb noves seccions, amena i molt visual, que desitgem que us agradi!
  Aquests darrers dies s'ha repartit a les vostres llars però també la podeu llegir en format digital (document adjunt).

  Gaudiu-la!

 • Patinet Informació relativa als vehicles de mobilitat personal (patinets) 22 d'abril de 2021

  A causa de l'augment de vehicles de mobilitat personal que estan proliferant en zones urbanes, en les quals aquests vehicles s'han convertit en un mitjà alternatiu de desplaçament per als ciutadans. Davant la confusió generada a la ciutadania per la gran quantitat de aparells, marques, models i variants, la Policia Local vol informar de manera resumida de la normativa que els afecta.

 • Curs de carretoner/a Curs de carretoner/a 20 d'abril de 2021

  El Servei Local d'Ocupació segueix apostant per la formació i en aquest sentit ofereix un curs de carretoner/a que tindrà lloc del 4 al 7 de maig. 

 • Afectacions al trànsit en motiu de la Diada de Sant Jordi Afectacions al trànsit en motiu de la Diada de Sant Jordi 19 d'abril de 2021

  El proper 23 d'abril de 9 a 21 h, es tancarà la circulació i accessos als pàrquings dels carrers Santiago Rusiñol i Nou.

 • Club de feina en actiu El Club de Feina torna a estar en actiu 15 d'abril de 2021

  El Servei Local d'Ocupació torna a obrir el Club de Feina per donar suport en la recerca de feina a les persones inscrites al SLO.

Darrera actualització: 22.05.2018 | 09:46
Darrera actualització: 22.05.2018 | 09:46