Noticies

 • Resultats Eleccions al Parlament de Catalunya 2021 14 de febrer de 2021

  Consulteu els resultats a Llinars del Vallès en aquest enllaç

 • A Llinars votarem de forma segura A Llinars votarem amb seguretat 9 de febrer de 2021

  Aquest diumenge, 14 de febrer, es celebraran les eleccions al Parlament de Catalunya, i per tal de garantir la seguretat sanitària de la jornada electoral, l’Ajuntament de Llinars ha previst un seguit de mesures i recomanacions. 

 • Recollida de voluminosos Recollida de residus i neteja viària 4 de febrer de 2021

  Des del dia 1 de febrer, l'Ajuntament ha començat a prestar el servei de recollida d’escombraries i neteja viària amb l’empresa GBI Grup, guanyadora del concurs. 

  Properament s'aniran incorporant novetats i millores al servei, augmentant els dies del servei de neteja viària, amb la incorporació dels diumenges i festius, així com l'increment en la freqüència de recollida de voluminosos*. 

  *Nou telèfon del servei de recollida de voluminosos: 93 776 35 66

 • Targeta censal Targetes censals 4 de febrer de 2021

  Aquests dies començareu a rebre les targetes censals que envia l'INE.
  És important que les guardeu i les porteu el dia de les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer, perquè agilitzarà molt l'accés al col·legi electoral.

 • El Servei Local d'Ocupació ofereix el taller Endavant El Servei Local d'Ocupació ofereix el taller Endavant 1 de febrer de 2021

  Es tracta d'un nou servei d'acompanyament psicològic adreçat, principalment, a persones aturades.

 • Reconeixement Dona de Llinars del Vallès 2021 1 de febrer de 2021


  El Punt Dona de l’Ajuntament de Llinars del Vallès crea el “Reconeixement Dona de Llinars del Vallès 2021” dins del marc del 8 de març, Dia internacional de les Dones. Té per objectiu reconèixer i visibilitzar socialment el valor del treball realitzat per dones llinassenques.

 • Servei d'Orientació Municipal SOM Servei d'Orientació Municipal SOM 18 de gener de 2021

  Els departaments de joventut, ensenyament i ocupació de L'Ajuntament de Llinars han creat el SOM - Servei d'Orientació Municipal - per acompanyar i assessorar als joves en la presa de decisions en tot allò que fa referència als estudis, feina i projecte vital.

 • Sergi Mingote Condol per la mort de Sergi Mingote 16 de gener de 2021
 • 2a Àgora Empresarial del Baix Montseny Àgora Empresarial del Baix Montseny 11 de gener de 2021

  El proper 25 de gener de 2021 a les 18 h tindrà lloc el segon esdeveniment empresarial del Baix Montseny en format en línia, que donarà continuïtat a la primera Àgora empresarial de novembre de 2019.

 • Ajuntament de Llinars del Vallès Comunicat de l'Ajuntament 5 de gener de 2021

  Des de l’Ajuntament volem agrair la feina portada a terme a la zona de l’antiga Bòvila per part dels membres de la Policia Local de Llinars del Vallès, amb el suport de les policies de Cardedeu i Sant Antoni de Vilamajor així com dels Mossos d’Esquadra.

  Igualment, volem fer un reconeixement a la paciència i comprensió que ha tingut la ciutadania en aquests dos dies.

  Per part de l’Ajuntament hem intentat minimitzar les afectacions a la població i actuar de forma proporcionada.

 • Can Mas Bagà Obtenció o renovació del DNI 4 de gener de 2021

  Els propers dies 3 i 5 de febrer a Can Mas Bagà - Av. Mas Bagà, 24.
  Cal demanar cita prèvia al tel. 938412062, de 8.30 a 14 h a partir de dijous 7 de gener.

 • Ajuntament de Llinars del Vallès Comunicat oficial de l'Ajuntament 2 de gener de 2021

  El dia 31 de desembre, fa escassament 48 hores, la policia local de Llinars va detectar moviments de vehicles a la zona de l'antiga Bòvila. En apreciar que es tractava d'una festa il·legal, es van posar en contacte amb els Mossos, i a partir d'aquell moment la policia local de Llinars treballa sota les ordres dels Mossos, per garantir la seguretat de la ciutadania i proporcionar l'ajuda que el cos de Mossos d'Esquadra necessiti.
  Esperem que en curt espai de temps es pugui desallotjar la zona i retornar a la normalitat.

 • Portada - Fanalet Reis Itziar Fanalet de Reis 28 de desembre de 2020

  La Itziar d'Itzidreams ens ensenya com fer un bonic fanalet de reis en un vídeo explicatiu.

 • Exposició de les llistes provisionals del cens electoral 28 de desembre de 2020

  Eleccions al Parlament de Catalunya 2021.
  Entre els dies 28 de desembre de 2020 al 4 de gener de 2021, ambdós inclosos, es podrà consultar el cens electoral amb la finalitat de poder formular reclamació sobre possibles errors, inclusions o exclusions al cens.

 • Lliurament de premis del I Reconeixement de Joves de Llinars Lliurament de premis del I Reconeixement de Joves de Llinars 23 de desembre de 2020

  Avui, 23 de desembre de 2020, ha tingut lloc a la sala de plens de l'Ajuntament, l'entrega de premis als Joves de l'any de Llinars. 

 • El Drac 1 El Drac, la nova revista municipal 22 de desembre de 2020

  Us presentem 'El Drac', la nova revista de Llinars. Deixem enrere les agendes de serveis per donar pas a un nou format de publicació amb un nom diferent, amb noves seccions, amena i molt visual, que desitgem que us agradi!
  Aquests darrers dies s'ha repartit a les vostres llars però també la podeu llegir en format digital (document adjunt).

  Gaudiu-la!

 • Alumnes del curs de carretoners 2020 El Servei Local d'Ocupació sempre apostant per la formació 22 de desembre de 2020

  El curs de carretoners ha estat el darrer d'aquest any.

 • Reis a Llinars Un any més els Reis Mags de l'Orient visitaran Llinars 21 de desembre de 2020

  Malgrat la situació que estem vivint actualment, els Reis Mags de l'Orient, com cada any, visitaran Llinars, i tots els infants els podran veure de forma segura.

 • Mercat Setmanal durant el Nadal Mercat Setmanal durant el Nadal 21 de desembre de 2020

  Els divendres 25 de desembre de 2020 - dia de Nadal, i 1 de gener de 2021 - Any Nou, no hi haurà mercat setmanal, per motiu de les Festes de Nadal.

 • Segona línia d’ajuts Segona línia d’ajuts de la Generalitat de Catalunya per a diferents sectors afectats per les restriccions de la Covid19 21 de desembre de 2020

  El Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya obre dilluns, 21 de desembre, la segona línia d’ajuts per als sectors de la restauració, centres d’estètica, establiments ubicats en centres o recintes comercials, parcs infantils privats i locals d'oci nocturn afectats econòmicament per les restriccions decretades per la Covid-19.
  El termini de sol·licitud comença avui a les 12 h i finalitza el 30 de desembre a les 14 hores fins l’exhauriment de pressupost.

 • Ban Campanya de Nadal 2021 Afectacions al trànsit en motiu de la Campanya de Nadal 2020 18 de desembre de 2020


  Els dies 21, 22, 23 i 24 de desembre de 2020, i els dies 2 i 4 de gener de 2021 es tancarà la circulació i accessos als pàrquings dels carrers de Santiago Rusiñol i Nou de 9 a 21 h, en motiu de la Campanya de Nadal organitzada per la Unió de botiguers i comerciants de Llinars.

 • Horari de les Oficines d'Atenció a la Ciutadania durant les festes de Nadal 18 de desembre de 2020

  Els dies 24 i 31 de desembre l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de Can Mas Bagà restarà tancada. Per a qualsevol gestió adreceu-vos a l'OAC de l'Ajuntament, pl. de la Vila, núm. 1.
  La resta de dies l' horari serà l'habitual com fins ara.

 • Xerrada cancel·lada Cancel·lació de la xerrada del Doctor Cardona sobre la Covid-19 al TA 16 de desembre de 2020

  La xerrada que s'havia de celebrar demà dijous, 17 de desembre, queda cancel·lada i ajornada per a més endavant, donada la situació actual de la Covid-19

  Disculpeu les molèsties.

 • Votació popular Comença la votació popular per al reconeixement de joves de Llinars 14 de desembre de 2020

  Des del 14 de desembre fins el diumenge 20/12 a les 23.59 h s’obre la votació popular als premis “Reconeixement Jove Llinars 2020”. 
  El premi s’atorgarà a les dues persones que obtinguin més puntuació de la votació popular (50%) i de la votació del jurat (50%).

 • Auxiliar administ. Programa Garantia Juvenil L’Ajuntament de Llinars del Vallès preveu contractar en pràctiques 1 persona beneficiària del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya 11 de desembre de 2020

  Es tracta d’un contracte de pràctiques d’auxiliar d’administratiu/va. 

Darrera actualització: 22.05.2018 | 09:46
Darrera actualització: 22.05.2018 | 09:46