Noticies

 • Pressupostos participatius 2021 Pressupostos participatius 2021 14 de maig de 2021

  L'Ajuntament impulsa una nova edició dels Pressupostos participatius, una eina amb la qual la ciutadania decideix a què va destinada una part dels recursos públics.

 • Nous límits de velocitat als municipis Han entrat en vigor els nous límits de velocitat. A menys velocitat, més seguretat! 14 de maig de 2021

  El passat 11 de maig van entrar en vigor els nous límits de velocitat als municipis, una normativa que suposa una reducció, en alguns casos, de la velocitat genèrica de 50km/h.

 • Fem comptes - Curs d'Excel bàsic Curs d'excel bàsic 14 de maig de 2021

  El Servei Local d'Ocupació organitza un curs online gratuït d'excel bàsic, adreçat a aquelles persones inscrites al servei.

 • La UAB reconeix l'Ajuntament de Llinars amb el segell Infoparticipa 2020 La UAB reconeix l'Ajuntament de Llinars per quart any consecutiu amb el segell Infoparticipa 12 de maig de 2021

  L’Ajuntament de Llinars ha estat reconegut amb el segell infoparticipa de qualitat i transparència de la comunicació pública local, amb un 100% (puntuació màxima) d’acompliment dels 52 indicadors que avalua el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB.

 • Martí VI edició Reconeixement AOC Llinars del Vallès capdavantera en Administració Digital Oberta 6 de maig de 2021

  L’Ajuntament de Llinars del Vallès ha estat reconegut com un dels ajuntaments capdavanters en administració digital en la VI edició dels Reconeixements Administració Oberta que atorga el Consorci AOC.

 • Convocatòria d'ajuts a l'escolarització 2021-22 Convocatòria d'ajuts a l'escolarització 2021-22 5 de maig de 2021

  El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 18 de maig.

 • Curs Les Stories d'Instagram Curs d'Instagram per a les empreses i comerços 4 de maig de 2021

  L'Àrea de promoció econòmica de l'Ajuntament organitza el curs Les stories d'Instagram, un nou format i un nou llenguatge, adreçat al teixit empresarial i comercial.

 • Acords del Ple extraordinari del dia 29 d'abril de 2021 30 d'abril de 2021

  El passat dia 29 d'abril i de forma no presencial es va realitzar un ple extraordinari retransmès en directe per la plataforma Youtube. Aquest ple, de caràcter extraordinari per la urgència d'aprovació d'algunes mesures econòmiques, va començar a les 18 hores, i estava compost per 4 punts a l'ordre del dia. L'alcalde, Martí Pujol, va realitzar una prèvia excusant l'assistència del regidor de Ciutadans, Francisco José Casero, hospitalitzat i al que va desitjar una recuperació ràpida.

 • Casal d'estiu 2021 Casal d'estiu 2021. 29 d'abril de 2021

  Aquest estiu l'Ajuntament de Llinars torna a organitzar el Casal d'estiu, que tindrà lloc del 28 de juny al 30 de juliol.

 • Curs de monitor/a de lleure Curs de monitor/a de lleure 28 d'abril de 2021

  El proper mes de juny es posarà en marxa un nou curs intensiu de monitor/a de lleure.

 • Ajuntament de Llinars del Vallès Ple extraordinari el proper dijous, 29 d'abril de 2021 28 d'abril de 2021

  La sessió plenària tindrà lloc a les 18 h.
  Serà retransmès al canal Ajuntament Llinars Plens de Youtube.

 • El Drac 2 El Drac 2 23 d'abril de 2021

  Us presentem la 2a edició de 'El Drac', la nova revista de Llinars, amb noves seccions, amena i molt visual, que desitgem que us agradi!
  Aquests darrers dies s'ha repartit a les vostres llars però també la podeu llegir en format digital (document adjunt).

  Gaudiu-la!

 • Patinet Informació relativa als vehicles de mobilitat personal (patinets) 22 d'abril de 2021
 • Curs de carretoner/a Curs de carretoner/a 20 d'abril de 2021

  El Servei Local d'Ocupació segueix apostant per la formació i en aquest sentit ofereix un curs de carretoner/a que tindrà lloc del 4 al 7 de maig. 

 • Afectacions al trànsit en motiu de la Diada de Sant Jordi Afectacions al trànsit en motiu de la Diada de Sant Jordi 19 d'abril de 2021

  El proper 23 d'abril de 9 a 21 h, es tancarà la circulació i accessos als pàrquings dels carrers Santiago Rusiñol i Nou.

 • Club de feina en actiu El Club de Feina torna a estar en actiu 15 d'abril de 2021

  El Servei Local d'Ocupació torna a obrir el Club de Feina per donar suport en la recerca de feina a les persones inscrites al SLO.

 • Oferta formativa del SLO Oferta formativa del SLO 14 d'abril de 2021

  L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, a través del SLO, Servei Local d'Ocupació, organitza cada any un sèrie de formacions gratuïtes per a les persones inscrites al SLO que vulguin cercar feina o millorar la que tenen.  

 • El jurat de Viles Florides visita Llinars El jurat de Viles Florides visita Llinars 12 d'abril de 2021

  El jurat de Viles florides ha visitat aquest matí  Llinars per valorar els espais verds i paisatgístics del nostre municipi. A primera hora del matí polítics i tècnics han rebut el jurat a l’Ajuntament i després de lliurar una memòria sobre els propers projectes i actuacions de sostenibilitat, han visitat la zona enjardinada del Castell, Teatre Auditori i Escola de Música.

 • Talents en potència Llinars del Vallès continua participant en el programa Talents en potència 8 d'abril de 2021

  Un programa d'orientació laboral adreçat a persones amb certificat de discapacitat o perceptores de la renda garantida de ciutadania.

 • Curs de català bàsic 3 Nou període d'inscripció als cursos de català organitzats pel CPNL 8 d'abril de 2021

  El Consorci per a la Normalització Lingüística obre inscripcions als cursos del 3r trimestre: del 13 al 16 d'abril (nou alumnat) i del 9 al 12 d'abril (alumnes de l'últim any).
  Inscripcions en línia a www.cpnl.cat/inscripcio/

 • Curs - Com buscar feina en temps de covid Com buscar feina en temps de covid 8 d'abril de 2021

  El Servei Local d'Ocupació us ofereix un nou curs adreçat a aquelles persones que busquin feina tenint en compte la situació actual generada per la Covid19.

 • Vine a comprar al mercat setmanal de Llinars Vine a comprar al mercat setmanal de Llinars 6 d'abril de 2021

  El mercat de Llinars del Vallès es celebra cada divendres de 8 a 14 h. Ofereix una gran varietat de productes, disposa d'aparcament proper i gratuït, i compleix totes les mesures de seguretat per combatre la Covid19.
   

 • Avinguda Pau Casals Semàfors avinguda Pau Casals 6 d'abril de 2021

  El proper dijous 8 d'abril al matí, l'Avinguda Pau Casals, des de la plaça del l'església fins a la riera, estarà tallada al trànsit per la substitució dels semàfors.
  Disculpeu les molèsties.

 • Eines per a joves Eines per a joves 31 de març de 2021

  El Servei Local d'Ocupació posa en marxa un taller de gestió emocional i superació personal dirigit a joves entre 16 i 25 anys.

 • Espai d'Art Llinars Vols exposar a l'Espai d'Art Llinars? 30 de març de 2021

  L’espai d’Art Llinars obre convocatòria per escollir les exposicions del bienni 2021-2023. Una iniciativa que neix amb una doble voluntat: d'una banda, convertir l'Espai d'Art en un lloc de referència per l'art vigent al Baix Montseny i per l'altra, triar els projectes amb transparència.

Darrera actualització: 22.05.2018 | 09:46
Darrera actualització: 22.05.2018 | 09:46