Noticies

 • Votació popular al Reconeixement Jove 2022 Votació popular al Reconeixement Jove 2022 30 de novembre de 2022

  Avui comença la VOTACIÓ POPULAR per al Reconeixement Jove Llinars 2022
  Candidatures:

  • Darío García Estevan, 21 anys, direcció de curtmetratges.
  • Javier Colomera Sosa, 19 anys, cantant de rap.
  • Berta Canal Turà, 25 anys, pastissera.
  • Pol Calvo Sánchez, 16 anys, cantant.
  • Equip logolàctics, edats compreses entre els 14 i 18 anys, programadors/es de robots.

 • Curs de neteja industrial Curs de neteja industrial 30 de novembre de 2022

  El Servei Local d'Ocupació us ofereix el primer curs de Neteja Industrial arrel de la creixent demanda de perfils en aquest sector.

 • Enllumenat de Nadal Enllumenat de Nadal 28 de novembre de 2022

  L'Ajuntament de Llinars estrena enllumenat Nadalenc a diferents carrers i places del poble. La seva col·locació es realitzarà de forma progressiva durant diversos anys.

 • Curs de premonitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil Curs de premonitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil 25 de novembre de 2022

  El Curs de Premonitor/a de Lleure és un curs introductori al món de lleure i l’esport educatiu adreçat a joves entre 14 i 17 anys que volen participar o col·laborar en activitats d’educació en el lleure com a ajudants de monitor/a. Aquest curs està organitzat per l’Ajuntament de Llinars del Vallès i impartit per Dinàmics, escola de lleure reconeguda i autoritzada per la Direcció General de Joventut i el Servei Català d'Ocupació.

 • Ajuntament de Llinars del Vallès Ple ordinari el proper dilluns, 28 de novembre de 2022 25 de novembre de 2022

  La sessió plenària tindrà lloc a les 19 h.
  Serà retransmès al canal Ajuntament Llinars Plens de Youtube.
  Podreu veure'l de forma presencial també des del Teatre Auditori.

 • Canvi de gespa del camp municipal d'esports Canvi de gespa del camp municipal d'esports 18 de novembre de 2022

  El canvi de la gespa del camp municipal d’esports estava previst realitzar-lo aprofitant l’aturada nadalenca de 2021. Però l’empresa que havia estat adjudicatària del concurs públic, finalment va renunciar a executar les obres donat l’augment de costos de la crisi energètica mundial.

 • Alumnes de Llinars pinten l'EdA Alumnes de Llinars pinten l'EdA 17 de novembre de 2022

  Una de les activitats de la Setmana de l'Art, que s'està celebrant aquests dies a l'Espai d'Art Llinars, va destinada als centre educatius del poble, per tal que l'alumnat de primària i secundària hi participi activament realitzant les seves pròpies creacions de forma conjunta, sota la temàtica "El bosc ara".

 • Reconeixement Jove 2022 Reconeixement Jove 2022 14 de novembre de 2022

  Des de l’Ajuntament de Llinars es vol promoure una nova edició del “Reconeixement Jove 2022 de Llinars del Vallès” per tal de donar visibilitat i valor a joves llinassencs que destaquin en qualsevol àmbit. 

 • Dissenya el teu CV amb Canva Dissenya el teu CV amb Canva 14 de novembre de 2022

  El Servei Local d'Ocupació us ofereix un curs per aprendre a utilitzar les plantilles que ofereix el programa Canva.com a l'hora de confeccionar un currículum vitae atractiu que destaqui entre la resta.

 • Tancament de polígons les nits de divendres i dissabte Tancament de polígons les nits de divendres i dissabte 11 de novembre de 2022

  L'Ajuntament de Llinars del Vallès informa que els polígons industrials de Can Prat i Llinars Park romandran tancats les nits de divendres i dissabte per evitar concentracions de cotxes.

 • Soca L'Ajuntament de Llinars cedeix la soca a la nova exposició del Museu del Disseny 11 de novembre de 2022

  Ahir, 10 de novembre, es va inaugurar l'exposició temporal "Toquem Fusta" al museu del disseny de Barcelona, comissariada pel Martí Boada i la Pilar Vélez (exdirectora del museu). Una de les peces exposades a l'exposició, cedida per l'Ajuntament de Llinars del Vallès, és la soca del pi pinyer més alt de Catalunya, que es trobava a Can Valls d'Olzinelles.

 • Curs de carretoner/a Curs de carretoner/a 7 de novembre de 2022

  El Servei Local d'Ocupació segueix apostant per la formació i en aquest sentit ofereix un curs de carretoner/a que tindrà lloc del 21 al 24 de novembre. 

 • Espai d'Art Llinars L'arquitecte Manel Gonzalez Solanas guardonat per la rehabilitació del l'antic CAP de Llinars 28 d'octubre de 2022

  Set obres han estat guardonades en la XIX edició dels Premis Catalunya Construcció que organitza el Col·legi d’Arquitectura Tècnica de Barcelona. Entre elles, es troba la rehabilitació funcional del l'antic CAP de Llinars a museu i Espai d'Art, obra de l'arquitecte Manel Gonzalez Solanas, que va rebre el premi acompanyat de l'alcalde de Llinars, Martí Pujol i Casals, en la gala celebrada el passat 27 d'octubre al Museu Marítim de Barcelona. El jurat va valorar en aquesta actuació “l'aplicació intel·ligent d'unes poques idees projectuals molt ben aplicades i on s'aconsegueix la màxima eficàcia per a l'adequació al nou ús de l'edifici". 

 • Curs de manipulació d'aliments. Curs de manipulació d'aliments 27 d'octubre de 2022

  El servei local d'ocupació de Llinars us ofereix un curs de manipulació d'aliments que es celebrarà el 10 de novembre en modalitat presencial.

 • Obtenció o renovació del DNI Obtenció o renovació del DNI 25 d'octubre de 2022

  Els propers dies 10 i 14 de novembre a Can Mas Bagà - Av. Mas Bagà, 24.
  Cal demanar cita prèvia al tel. 938412062 (Policia Local), de 8.30 a 14 h a partir de dimecres 2 de novembre. Abans d'aquesta data no es donaran hores!

 • Cementiri Municipal Horari Cementiri Municipal per Tots Sants 25 d'octubre de 2022

  Del 25 d'octubre al 2 de novembre:
  de 10 a 13 h i de 15 a 18 h.

  1 de novembre - Dia de Tots Sants:
  de 8.30 a 18 hores sense interrupció.

  Telèfon Cementiri: 678 46 26 76

 • Acords del ple extraordinari del dia 17 d'octubre de 2022 20 d'octubre de 2022

  La sessió començava amb l’aprovació de l’acta del ple anterior de data 26 de setembre, que s’aprova per unanimitat de tots els regidors i regidores del consistori.

 • Ajuntament de Llinars del Vallès Ple extraordinari el proper dilluns, 17 d'octubre de 2022 14 d'octubre de 2022

  La sessió plenària tindrà lloc a les 19 h.
  Serà retransmès al canal Ajuntament Llinars Plens de Youtube.
  Podreu veure'l de forma presencial també des del Teatre Auditori.

 • Viles Florides lliura les Flors d'Honor 2022 Viles Florides lliura les Flors d'Honor 2022 11 d'octubre de 2022

  Llinars del Vallès revalida les quatre Flors d'Honor, per la bona feina feta en la millora dels espais verds i l'enjardinament.

 • SolarProfit i l’Ajuntament de Llinars del Vallès s’uneixen per realitzar el seu primer curs d’instal·ladors de plaques solars SolarProfit i l’Ajuntament de Llinars del Vallès s’uneixen per realitzar el seu primer curs d’instal·ladors de plaques solars 4 d'octubre de 2022

  Es tracta d’una col·laboració pionera entre una empresa privada i una entitat pública en el sector de les energies renovables, amb l’objectiu de fomentar i promocionar la inclusió formativa i donar més competències a la ciutadania en l’accés al mercat laboral.

  Les persones interessades es poden inscriure fins el dia 11 d’octubre, i SolarProfit preveu contractar les persones que superin el curs.

 • Acords del ple ordinari del dia 26 de setembre de 2022 29 de setembre de 2022

  El primer ple després del període estival començava amb l’alcalde disculpant la presència del regidor de Ciutadans, Francisco Jose Casero i la regidora d’esquerra, Marisol Fernández, ambdós per malaltia. Un cop iniciat el ple amb aquesta prèvia, es donava pas a la votació de l’acta del ple del passat 25 de juliol, que restava aprovada per unanimitat dels 11 regidors presents.

 • Curs d’instal·lador/a de plaques solars Curs d’instal·lador/a de plaques solars 29 de setembre de 2022

  L'Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament ha organitzat un projecte innovador d’intermediació laboral per al foment de l’ocupació en el sector d’energies renovables. En aquest sentit us ofereix un curs d’instal·lador/a de plaques solars, gratuït i de modalitat presencial.

 • Restes vegetals Restes vegetals 28 de setembre de 2022

  Per normativa estatal, queden prohibides les cremes de restes vegetals. Com alternativa a la crema es poden portar les restes a la deixalleria, o bé trinxar-les per fer-ne compost.

 • Lloguer jove Lloguer Jove 28 de setembre de 2022

  Des d'avui, 28 de setembre fins al 7 d’octubre de 2022, s’obre una convocatòria per a la concessió de subvencions per al pagament del lloguer o cessió d’ús d’un habitatge o d’una habitació, per a persones joves fins a 36 anys.

 • Acte de Reconeixement als i les millors esportitstes de Llinars 2022 Acte de Reconeixement als i les millors esportitstes de Llinars 26 de setembre de 2022

  El passat dissabte, 24 de setembre, el pavelló 1 d’octubre va acollir una nova edició de l'acte de reconeixement als i les millors esportistes de Llinars.

Darrera actualització: 06.04.2022 | 11:35
Darrera actualització: 06.04.2022 | 11:35