Comunicació

El Departament de comunicació de l'Ajuntament de Llinars del Vallès aposta per la qualitat i la pluralitat de la informació.

Els seus canals municipals d'informació: web, revista municipal "El Drac" i xarxes socials, representen una eina que facilita i potencia la participació de la ciutadania en la vida social del municipi.

Facebook

Twitter

Instagram


Responsable de comunicació:  Sr. Iban Sangrador

Contacte: comunicacio@llinarsdelvalles.cat


 

Destaquem
Campanyes
Notícies
 • Estalvi aigua
  Situació d'excepcionalitat per sequera 13-03-2023

  Segons el Decret 1/2023, de 28 de febrer, pel qual s'estableixen mesures extraordinàries i urgents per fer front a la situació de sequera excepcional en l'àmbit del districte de la conca fluvial de Catalunya, l'Ajuntament de Llinars del Vallès ha emès un ban informatiu sobre les mesures establertes en relació a l'ús de l'aigua.

 • El Drac 7 El Drac 7 21/02/2023

  Us presentem la 7a edició de 'El Drac', la nova revista de Llinars, amb noves seccions, amena i molt visual, que desitgem que us agradi!
  Aquests darrers dies s'ha repartit a les vostres llars però també la podeu llegir en format digital (document adjunt).

  Gaudiu-la!

 • La Junta Local de seguretat es reuneix per fer balanç de 2022 i encarar reptes en matèria de seguretat La Junta Local de seguretat es reuneix per fer balanç de 2022 i encarar reptes en matèria de seguretat 11/01/2023

  L’Ajuntament de Llinars del Vallès ha portat a terme aquest matí la Junta Local de Seguretat per avaluar les dades i actuacions registrades en matèria de seguretat durant l’any 2022 i encarar els reptes en matèria de seguretat.

 • Tancament de polígons les nits de divendres i dissabte Tancament de polígons les nits de divendres i dissabte 11/11/2022

  L'Ajuntament de Llinars del Vallès informa que els polígons industrials de Can Prat i Llinars Park romandran tancats les nits de divendres i dissabte per evitar concentracions de cotxes.

 • Cementiri Municipal Horari Cementiri Municipal per Tots Sants 25/10/2022

  Del 25 d'octubre al 2 de novembre:
  de 10 a 13 h i de 15 a 18 h.

  1 de novembre - Dia de Tots Sants:
  de 8.30 a 18 hores sense interrupció.

  Telèfon Cementiri: 678 46 26 76

 • Activació del Pla Inuncat en fase d'alerta 23/09/2022

  Protecció civil activa l'alerta del Pla Inuncat per pluges intenses la propera nit i matinada al litoral i prelitoral de Barcelona.
  Més informació en els documents adjunts.