Promoció Econòmica

Destaquem
Campanyes
 • 25a Fira dels Torrons 25a Fira dels Torrons 02.11.2021

  25a edició de la Fira dels Torrons de Llinars del Vallès. 
  4, 5 i 6 de desembre de 2021.

 • Curs en línia Curs online "Treballador/a Autònom/a: informa't de totes les obligacions i drets que tens". Noves mesures, moratòries i ajudes de la teva activitat 26.05.2021

  L'Ajuntament de Llinars del Vallès col·labora conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Celoni en l'organització del curs Treballador Autònom: informa't de totes les obligacions i drets que tens, que es realitzarà dintre del marc: Acord pel desenvolupament i l'ocupació del Baix Montseny.

 • Viles Florides Llinars és Vila Florida 07.05.2021

  Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta amb flor.
  Aquest moviment vol mostrar i posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.
  Llinars es va unir al projecte Viles Florides l'any 2015, i en aquest apartat trobareu la informació de les actuacions que ha dut a terme des d'aleshores.

 • 24a Fira dels Torrons 27.11.2020

  7 i 8 de desembre de 2020

Notícies
 • Fem comptes, excel bàsic Fem comptes, excel bàsic 26.05.2022

  El Servei Local d'Ocupació us ofereix un curs d'excel bàsic.

 • VII edició de l'Speed Dating Professional VII edició de l'Speed Dating Professional 23.05.2022

  La VII edició de l'Speed Dating Professional, organitzada pel Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament, es va celebrar al Castell Nou de Llinars els passats dies 19 i 20 de maig. Enguany, per primera vegada s'ha celebrat en dues jornades per donar cabuda a totes les sol·licituds presentades per poder-hi participar. A més aquest any ha comptat amb la visita del Servei d'Ocupació de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.

 • Sergio Gustavo amb l'alcalde Martí Pujol Entrega del primer Certificat d’Acollida 17.05.2022

  En Sergio Gustavo és un nou veí de Llinars procedent d’Uruguai, és el primer usuari del Servei d’Acollida que ha completat el Certificat d’Acollida al municipi, i aquest matí ha estat rebut per l’alcalde Martí Pujol i la tècnica d’acollida del Consell Comarcal.

 • Instagram, LinkedIn i Tik Tok per a la recerca de feina Instagram, LinkedIn i Tik Tok per a la recerca de feina 02.05.2022

  El Servei Local d'Ocupació us ofereix un curs per aprendre a utilitzar les xarxes socials en el moment de recercar una feina.

 • Dissenya el teu CV amb Canva Dissenya el teu CV amb Canva 07.04.2022

  El Servei Local d'Ocupació us ofereix un curs per aprendre a utilitzar les plantilles que ofereix el programa Canva.com a l'hora de confeccionar un currículum vitae atractiu que destaqui entre la resta.